| kento a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=_2G-qxwAOr0 Vreau si eu o parere la melodia asta(Hip-Hop) sau sfaturi, fara jigniri sunt la inceput

5 răspunsuri:
| OmuFoarfeca a răspuns:

Ok in primul rand muzica pe care incerci s-o faci se numeste RAP. E o piesa de vara deci n-am ce sa zic altceva decat ca e proasta! In rap se abordeaza teme mai seriose. As mai avea de zis dar e tarziu, n-am chef. A da mai imbunatateste lirica. Bafta!

| kento explică (pentru OmuFoarfeca):

Ok mersi bro am inteles ideea am si pe teme serioase doar ca am vazut ca majoritatea au scos cv de vara o sa revin cu cv bun

| Vans a răspuns (pentru kento):

Ai văzut că toţi au scos ceva de vară şi de aia ai făcut şi tu melodia asta?
E clar, dacă gândeşti aşa nu ştiu ce rap o să faci tu în continuare.
Cât despre melodie, instrumentalu e mai bun ca versurile şi instrumentalu e foarte prost.

| Brofist a răspuns:

happy Scuza-ma pentru ce o sa spun thinking dar laughing incep asa : ( sper ca citesti o.0)
1. Cum au mai zis mai jos, rapp'ul sau hip-hop abordeaza teme serioase in mare parte, de exemplu dorinta de libertate, sau ura fata de un anumit sistem social sau politic, dezaprobarea diferitelor subiecte happy rappu' s-a nascut din ura daca nu stiaiwinking
2. Depinde ce cale alegi "bro" happy : comericial sau underground. Dar eu zic, ca rappu' nu se face in comercial happy uita-te, de exemplu la piesa aia noua a lui Deliric 1 cu Doc si High Jet - Nu ma mai intorc : lumea reactioneaza, deoarece lirica lor e foarte buna, si merita sa ramana in underground.
3. Trebuie sa aiba cineva grija de instrumental. happy cat mai simplu posibil. Cel mai bun la asta din punctu' meu de vedere e : Freakadadisc, dar mai e si Agresiv. etc
Parerea mea... Sper ca te-a ajutat si succes mult in continuarewinking

| kento explică (pentru Brofist):

Mersi o sa tin cont uite aici si cv cum zici tu http://www.youtube.com/watch?v=4f-7L2BQfBY tot de la mine