Ok in primul rand muzica pe care incerci s-o faci se numeste RAP. E o piesa de vara deci n-am ce sa zic altceva decat ca e proasta! In rap se abordeaza teme mai seriose. As mai avea de zis dar e tarziu, n-am chef. A da mai imbunatateste lirica. Bafta!
Ok mersi bro am inteles ideea am si pe teme serioase doar ca am vazut ca majoritatea au scos cv de vara o sa revin cu cv bun
Scuza-ma pentru ce o sa spun dar incep asa : ( sper ca citesti o.0)
1. Cum au mai zis mai jos, rapp'ul sau hip-hop abordeaza teme serioase in mare parte, de exemplu dorinta de libertate, sau ura fata de un anumit sistem social sau politic, dezaprobarea diferitelor subiecte rappu' s-a nascut din ura daca nu stiai
2. Depinde ce cale alegi "bro" : comericial sau underground. Dar eu zic, ca rappu' nu se face in comercial uita-te, de exemplu la piesa aia noua a lui Deliric 1 cu Doc si High Jet - Nu ma mai intorc : lumea reactioneaza, deoarece lirica lor e foarte buna, si merita sa ramana in underground.
3. Trebuie sa aiba cineva grija de instrumental. cat mai simplu posibil. Cel mai bun la asta din punctu' meu de vedere e : Freakadadisc, dar mai e si Agresiv. etc
Parerea mea... Sper ca te-a ajutat si succes mult in continuare
Mersi o sa tin cont uite aici si cv cum zici tu http://www.youtube.com/watch?v=4f-7L2BQfBY tot de la mine
anonim_4396 întreabă: