Urasc satanistii cu metalul lor in care isi rup corzile vocale.
Chiar. Şi ai văzut cum se îmbracă şi câte ţinte poartă? Mamă şi ce gălăgioasă şi lipsită de sentimente şi ritm e muzica lor!
Cat de ingust la minte sa fii sa crezi ca toti cei care asculta rock sau/si metal sunt satanisti? CAT? Pareri?
Unele melodii rock\metal au mesaje sataniste, deci credinciosii o asculta cu cel mai mare drag.Voi cu metalu' vostru nu demonstrati nimic, imi creeati scarba.Atat am avut de spus!
Chiar deloc. Nici eu nu suport rockerii, mai ales pe tipul de mai sus, de care te-ai luat tu.
Îmi place că te-am făcut să ai părerea asta despre metal doar din cauză că mi-am spus părerea despre muzica ce-ţi place ţie.
Te asigur că niciun droganciu d'ăla de-al tău nu îşi poate "rupe" corzile vocale pe o melodie metal.
La partea cu satanismul, nu înţeleg de ce ar trebui să fie ceva rău în asta. Satanismul e doar o religie care are adepţii ei, la fel ca şi creştinismul, budismul, hinduismul...etc. A, că ai fost tu învăţat să lingi icoane de către creştini, care ţi-au spus că "sataniştii e rău şi toţi roacherii sunt satanişti" asta e problema ta.
Nu mai scriu nimic, sunt şanse să-ţi chinui prea mult neuronul, şi nu vreau să te deranjez din laba pe care o arată câinele din avatarul tău.
Bun răspuns. Dacă ţineai neaparat să-mi arăţi cât de puţin te duce capul şi cât de deloc ştii să-ţi exprimi o părere, ai reuşit.
Poti sa-ti spui parerea fara sa ne faceti toxicomani, insultandune.
Iti reamintesc ca stilul vostru aproba consumul de droguri precum alcoolul si cocaina.
Iti multumesc.
Ce legătură are că membrul sau membrii unei trupe consumă alcool sau cocaină?
În schimb, din ce-am văzut eu la reggae, în majoritatea pozelor, toţi au un joint în gură. Frunza de marijuana prezentă mai pe toate coperţile de albume, numeroase melodii în care se vorbeşte despre cât de mişto este să fumezi şi să fii high.
Plus, cam pe toţi de-i ştiu eu că ascultă reggae, sunt toxicomani. Şi nici măcar nu fumează iarbă, bagă doar căcaturi de pe la sex shop.
Ma,citeste bine.Decat sa fiu un schizofren fara par pe penis, mai bine un om cu o spiritualitate spre Dumnezeu mai marita.Decat un satanist independent cu bauturi alcoolice si droguri(cannabisul pe care il fumam noi fiind un drog slab) care isi freaca viata masturbanduse pe acele melodii, mai bine o viata curata si pura.Nu ling si nici nu pup icoane, dar nici nu sunt impotriva Lui pentru ca asa zice o muzica.Esti un om de tinichea, mai facut sa vorbesc degeaba.Nu spune ca ce am zis nu e adevarat, si parca spunea-i ca nu reusesc sa imi spun parerea.Voi, tinerii in blugi sunteti "un viitor pierdut", uitati de dragoste, iubire si o luati spre ura si discriminare.crezand ca doar asa veti reusi sa dobanditi o viata cat mai placuta.Prin viata placuta ma refer la un spirit satisfacut, nu doar un amarat de corp.
Lipsa ta de informare aduce asemenea insulte. De la frunza de Marijuana pana la cuvintele ''cat de misto e sa fumezi si sa fii high'', cuvinte interpretate intr-un mod eronat si superficial de catre tine.
Nu insulta ceva, daca nu cunosti.
Ai terminat? Mi-a plăcut discursul tau "mama omida style" în care vorbeşti ca şi cum m-ai cunoaşte de-o viaţă.
Nu m-am drogat niciodată şi nici nu plănuiesc să fac asta, probabil eşti mai mic decât mine, deci la faza cu părul de pe penis te-ai cam făcut de râs. Nus- împotriva religiei pentru că aşa zice o muzică, de fapt eu sunt ateu.
De ce încerci să-mi vorbeşti mie despre spirit satisfăcut şi hestii de genul? Habar nu ai ce mă satisface pe mine şi ce nu.
Încă o chestie. Ai postat melodia, cerând păreri. Ai primit păreri. Sau te aşteptai doar la păreri pozitive şi pupincuriste?
Parerea ta a fost jignitoare, iar eu ti-am raspuns cu aceeasi moneda.