| Deea a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=JQVGYWgzm7A! Poze pentru fani cu Miley Cyrus :| Parca ar fi o pitzipoanca din aia cu pozele p hi5. Sa va vad acum ce mai ziceti despre "Hannah Montana"

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Pozele alea sunt vechi de cand lumea, ce, crezi ca nu putea sa se schimbe in astia 2 ani de zile oh go on? e mult mai matura si mai draguta acum

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daaa! Aceas parere am happy
Miley este o nenorocita straight face Scuze pentru fanii ei happy
Fiecare cu parerea luiwinkingDar pe mine ma dezgusta Miley astastraight face A avut si ea cateva melodi acolo si vai doamne ce vedeta e laughing
ma rogoh go on

| BabyPink a răspuns:

Eu nu pot să zic că sunt o fană Miley Cyrus.Are 17 ani, e o adolescentă, şi pozele respective nu mi se par indecente. A făcut 2-3 poze cu iubitul ei, în costum de baie, şi la sfârşit nici nu e dezbrăcată complet! Şi Deagle tu ar trebui să te consideri retardat, că la câţi bani a făcut fetiţa asta tu nu o să ai o viaţă întreagă! Şi în plus e viaţa ei, nu? Să facă ce vrea la urma urmeioh go on

| Razvan a răspuns:

Tocmai am asitat la prabusirea idolului meucrying
Miley e moarta.Traiasca Hannah!big grin

| waXonwaXoff a răspuns:

E o retardata oricum oh go on...

| ing. a răspuns:

Buna.
Nu mi-a placut niciodata."Marea vedeta" a lui peste, da de unde.Se compara ea cu Michael Jackson sau cu alti cantareti care au facut istorie de-a dreptul? Ce-i cu atatea fite de vedeta? Sincer, ma dezgusta Miley si sunt total de aceeasi parere cu tine!
Si daca are bani ce? Decat sa ajung in halul asta, mai bine as fi saraca lipita.
Chiar nu ma intereseaza ca o sa primesc o multime de stupizi, tot nu pot sa o sufar pe Miley.straight face

| hamsterx a răspuns:

Cica poze scandaloase.ma,si ea e om, si ea e pitipoanca. mi se pare normal sa aiba si ea gagici si prieteni, sa se duca la petreceri si sa faca poze la studio.pana la urma la banii ei e normal sa fie fitoasa si pitzi deci treaba eihappy nu-mi place de ea si nu-i iau apararea dar asta e adevarulhappy

| ioana181 a răspuns:

Asta e adolescenta pana la 30 de ani? laughing

| JoJo a răspuns:

Depravata!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Domne copila mai ratata ca asta nu am vazut in viata meahee hee

| Deea explică:

Cum adica sunt aranjate? Nu le vezi clar? si poti sa scrii pe google sa vezi ca sunt mai multe si mult mai aiurea decat astea

| gabitza_6878 a răspuns:

E o mare hahalera... O puteam spune si daca nu vedeam pozele...oh go on

| mistikk a răspuns:

Si care e treaba? miley cyrus este frumoasa are abni are o cariera pun pariu ca o doare in posterior de comentariile noastre despre pozele ei

| Kidd ♡ a răspuns:

Am aceiasi parerea ca tine bouble_pupzz.

Nikiodata nu mi-a placut miley pentru ca are prea multe fite vezi doamne a cantat si ea cateva melodii si acum este vedeta.

Scuze pentru fani, dar aste este...fiecare cu parerea lui.

Bye bye

| flyleaf22 a răspuns:

Am urmarit-o o vreme pe twitter din curiozitate. genul asta de poze le imparte cu toata lumea... she's just an american teen pitzi:X

| ionoion a răspuns:

Da mai Deagle, asa-i, da retardata aia o facut mai multi bani la 15 ani decat o sa faca toti utilizatorii TPU toata viata lor.

| Pinkyx a răspuns:

O doamne si ce?
Si ea e o persoana normala.
Nu are voie sa`si faca asa poze.
Si app.
Ultimele poze sunt facute la o sedintza foto tongue

| iooaaaannnaaa a răspuns:

Oricum niciodata nu mea placut de ea. dao naibii.pe hannah prostanalaughing

| єℓєηα a răspuns:

Cred ca acelea sunt poze personale. Fiecare are viata lui si nu trebuie criticat cu privire la acest lucru. Mie imi este indiferenta si cu aceste poze si fara. Tu cum ai vrea sa vezi o vedeta? Numai cu poze pe podium si stralucind in toate? Nu prea cred fato.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie tot imi place.Si asa pozele sunt aranjate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-i-a placut dar am revenit putyn la rialitate (am 11 ani)

| jaquelineee a răspuns:

Ykeeeees, ce bitchieeee!

| dedea a răspuns:

Exact