E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
)))))
Oare ce or mai face astia
De fapt, un om de 51 de ani il copiaza pe adevaratul Justin Bieber.si a fost arestat
Cat am putut rade. filmuletul asta e fals si o mare porcarie
Haide acum tot TPU-ul scrie despre asta.OMG JB nu stiu ce. Oricum haideti ca sunteti amuzanti. Funny video-ul, nu?
Si eu am pus intrebare pe subiectu asta Da e o panarama, tu crezi ca mastile adevarate par asa reale ca alea din desene Daca te uiti la poze cu biberon vezi cat de reala e fata lui de prost.
1.Sunt poze cu el pe plaja si are corp de adolescent
2.Are carnet de conducere si ii trebuie buletinul si i-a fost loat sange pentru acest lucru... daca avea 51 de ani nu avea buletin in care sa scrie 16 si se vedea clar in sange daca avea mai mult
Ma ascultati aici.nu este reala faza si chiar daca ar fi acel barbat a vrut sal copieze nu ca Justin nu exista si toate porkariile de peplaneta. ce sa imi zic sa ajuns sa zici ca o anumita perosana nu exista.sa fim seriosi. m-am uitat la video de alui persoane de pe you tube pentru, ca l-am avut ca prieten si acolo avea si video de la 8 ani si seamna leit ca acum la 16-17 ani deci nah. bosorogu ala de 51 de ani nu are cum sa fie justin.fiti mai realisti. eu sunt 100% sigura ca el este real.
Si mai am sa va zic o chestie.Selena Gomez si Miley si Vedetele de Holiowd cum au faku poze ca Justin. thm. ganditiva si l aasta. ele siar fi dat seama
OMG logic ca exista , cunosc o fata care l-a cunosc in Germania .
Ce naiba , numai fiti atat de naivi ! ONN este canal de farse si parodii .
Poate cai adevarat ca justin bieber are 51 de ani dar ce sa facem acest om de 51 de ani e justin bieber pe cuvant aasa cred eu nu stiu sigur oricum nu prea mi-a placut de el cel mai frumos si canta cel mai bine e sterling night sa fim seriosi si sa spunem adevarul cel mai frumos si cel mai telentat e sterling night pup