| Pyskiss a întrebat:

Http://www.youtube.com/......ttp?/watch ce credeteti pot sa fac ceva cu ceva cu vocea:(( pls niste sfaturi cum sa am voce mai frumoasa:( dau funda!

Răspuns Câştigător
| itscloudyoutside a răspuns:

Păi ai mai putea exersa. Cântă cât mai mult, fă cât mai multe vocalize (aşa se cheamă prostiile alea cu "ma me mi mo mu" şi de-astea nu? ca să nu greşesc). Apropo, iei lecţii de canto măcar? Dacă nu, te sfătuiesc să cauţi un profesor de canto care să te ajute. Exersatul este cheia succesului, dar trebuie totuşi şi să ai talent. Dacă nu te-ai născut cu voce, oricâte lecţii ai lua tot nu vei suna prea ok. Dar la chitară măcar te descurci bine. happy

2 răspunsuri:
| LoveeMakeup9 a răspuns:

Ai un talent extraordinar la chitara! Trebuie sa canti mult, mult pe zi! Sa incerci sa canti deodata cu videoclipul original si sa iti dai seama unde falsezi, unde cati prea tare sau prea incet.P.S. Vocea ta se va forma cam intr-un an daca canti mult pe zi. Daca stii sa canti la chitara sigur cineva te-a invatat.Il rogi pe cel care te-a invatat sa canti la chitara sa exerseze putin cu tine.Te poti duce la cursuri de canto. Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes!

| Candea a răspuns:

Sa faci exerciti cu vocea de exemplu daca nu esti multumit cum canti o melodie, o tot canti pana iti dai seama unde ai gresit, si inainte de a canta ceva sa repeti MA ME MI MMO MU sau DO RE MI FA SOL LA SI DO!
Incearca pentru ca chiar o sa mearga!