| PostMortem a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=UaDlfODoaEE ce ziceti de asta:)?

Răspuns Câştigător
| Misterious a răspuns:

Stiti care e chestia? Cati dintre artisti pot dansa si canta live? hmm putini si mai ales timp de 2 ore. el merita sa fie regele Pop...al lumii pentru totdeauna

8 răspunsuri:
| Ellena a răspuns:

Numele "Michael Jackson" spune totwinking...

| Puiutz a răspuns:

Pfsad. si eu de cate ori m`am uitat la mtv. era tot concertul lui Michael din Bucuresti. prea frumos sa fie adevsadlove struck... sad...

| sfo a răspuns:

...foarte tare happy
Doamne, am ramas marcata, cata energie putea degaja un om... M. Jackson va ramane in memoria tuturor ca un super om...

| ViVi a răspuns:

Un artist foarte buna happy nu multi reusesc acel lucru pacat ca a murit acum daca ne gandim orice om moare dar el nu a stiut ce inseamna incredere si iubirea nimeni nu i-a aratat-o din familia lui asta la omorat singuratatea
degeaba a avut bani si faima daca nu a avut pe cineva sal iubeasca cu adevarat sad frumos concertu din Romania supert cate fete a lesinatlaughing

auran
| auran a răspuns:

Mai, a fost si va fi bun in continuare in amintirea multor fani (eu nu ma numar printre fani, mi-a placut ce a putut face pe scena si chiar cateva melodii) dar, nu pricep un lucru?! de ce sa platesc un bilet la concert ca sa tip acolo pana lesin si, sa regret apoi ca nu am reusit sa vad in totalitate concertul?!

| Leea1234 a răspuns:

Am plans atunci...(pentru ca nu ma lasa mama la concert!)
si plang acum ...ca nu i-am apreciat munca asa cum ar fi meritat!
odihneasca-se in pace!

| Raul a răspuns:

Tot ce spune e Michael, Michael, Michael...care din pacate nu mai e printre noicrying

| Kandy a răspuns:

Sunt multe de spus... a fost, este si va ramane o legenda! Probabil stiti ca avea talent si de regizor si de pictor (si-a facut chiar autoportretul)... ce mai pot spune...imi pare nespus de rau ca nu mai e printre noicrying. Dar amintirea si cantecele lui vor ramane forever! Love Michael Jackson-King of Pop:*:*:*love strucklove strucklove struck

Întrebări similare