anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=whndX4SLNNM

Va place trupa? Ascultati aceasta trupa? Ce parere aveti despre melodie? Dar despre versuri?

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
sincer nici nu am auzit de aceasta trupa, deci nu imi pot permite sa imi dau cu parerea...si nici de mintit nu te pot minti.
O zi frumoasa sa aihappy

| FadetoBlack a răspuns:

Prima oară când aud de trupa asta.
Cu excepţia înfăţişării solistei, e okay trupa big grin

| anonim_4396 explică (pentru FadetoBlack):

E transexual. A fost barbat dar a suferit o interventie chirurgicala de schimbare a sexului. Din cauza asta arata asa, mai ciudat.

| FadetoBlack a răspuns (pentru anonim_4396):

Aveam ceva dubii în privinţa lui. Mi se părea ciudathee hee

| Purgatoriu a răspuns:

Imi place videoclipul... Si imi plac si versurile. Abordeaza tema intr-un stil diferit...

| Wøodenpints a răspuns:

N-am auzit de trupa asta. Dar nu mi se pare cine ştie ce. E plictisitoare. Melodia abia pe la minutul 3 si ceva are o sclipire de câteva secunde, dupa care te afundă la loc în aceeasi monotonie.
Clipul e oribil.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Da,imi place trupa si o ascult din cand in cand.Melodia e super, dar versurile nu ma reprezinta.Tie iti place?

| anonim_4396 explică (pentru DarkOrbitMoon):

Da.

| Vans a răspuns:

Nu o ştiu.
De obicei după ce ascult aşa ceva bag Motorhead, ca să-mi revin:
https://www.youtube.com/watch?v=3rRBUejDfF8

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu e genul meu.

| Decrepit a răspuns:

Solista imi aduce aminte de dracia aia din Pan's Labyrinth care isi monteaza ochii si se hraneste cu molii magice.Cam slabuta piesa, overall, eu ii dau un 6.5, desi versurile sunt bunicele.Cam banala totusi.Si,din ce m-am informat acum, one-man-band-ul asta depaseste limita maxima de wannabereala admisa.E ceva in genul "uitati-va, uitati-va, nemernici obisnuiti, uitati-va cat de diferit si interesant sunt". Neah...