| XatomisX a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4&feature=g-lik e

ce pacat ca s-a dus si Mitch :( si justin bieber inca traieste :|

16 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Mitch,pentru cunostinta ta, mestere, era un alcoolic penal - asta n-ar fi ceva rau in esenta, dar vorbim de Mitch "immature bastard" Lucker - care s-a urcat pe motor rupt de beat, dupa ce i-a dat si o bastarca peste nanau nevestii-sii.Sa mai punem la socoteala si faptul ca trupa sa este, in general, jenanta, ca mai toate core-urile? Sau ca arata ca o paiata efeminata?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Dumnezău):

Mda...
Sunt limitati saracii.
Cum poti asculta asa ceva cand avem asta?
http://www.youtube.com/watch?v=Q4gcCGrBHrs
Si multe altele:)

| LastChance a răspuns:

Ce-mi place spiritul ăsta de turmă, când ăla cel mai trve kvlt spune că nu-i plac "core-urile", apoi toţi tvre kvlţii mai mici se îngrămădesc cu acelaşi răspuns jenant şi penibil. Sunteţi chiar trişti, dar uimitor de amuzanţi în ochii mei.

| Holocaust a răspuns (pentru LastChance):

Daca ai sti cat am asteptat sa vad p-aici un raspuns ca al tau...laughingVrei un piscot?

| LastChance a răspuns (pentru Holocaust):

Prefer o bere, dar orice-i moca e bun.

| FadetoBlack a răspuns:

Nici mi-e nu-mi place trupa, deci, nu-mi pasă dacă trăia sau nu big grin

| Purgatoriu a răspuns:

Am I the only one who is bored by this?
In general urasc orice ce se termina in ''core''.

| HighByTheBeach a răspuns (pentru Purgatoriu):

Si ce are una cu alta?

| Purgatoriu a răspuns (pentru HighByTheBeach):

oh go on just shut up

| KristalPop a răspuns:

laughing

| dracu14 a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata trupa si nici nu il compatimesc, nu l-am pus eu sa se imbete ca porcul si sa mearga pe motor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi ştii cât sufăr...

Nu vorbesc serios. Nu suport nici trupa, nici solistul.

| XatomisX explică (pentru anonim_4396):

Fiecare asculta ce gen vrea cat timp asculta rock am tot repectul pentru el big grin

| fadnox a răspuns:

Bleahh, am intrerupt o melodie atat de buna pentru asta http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&feature=endscreen&NR=1

| CausingCatastrophy a răspuns:

Ăhă,da si-a facut-o cu mana lui, el s-a urcat pana la urma pe motor beat ca porcul.Nu inteleg de ce il compatimiti atat, era doar un hipster tatuat, iar muzica lui e la fel de proasta ca a lui jb, si la fel de penibila.

| RalucaPuca a răspuns:

Mdea...