Da, nu va mai fi acea Lady Gaga cu replica ei frumoasa Cherry Cherry Boom Boom, daca nu isi baga mintile in cap. Speechless si So happy I could die sunt frumoase amandoua, pacat ca nu va mai fi la fel Gaga . O zi buna.
A fost este si va fi maaareeee:X un sfat cauta pe secretele lui lovendal si scrie acolo lady gaga sa vezi ce scriu despre ea imi zici ce parere ai...
Genul acelea de piese ii puneau intr-adevar vocea in evidenta, pentru ca are o voce foarte puternica.
Acum nu mai impresioneaza decat prin partea ei scandaloasa si nu cea profesionala si cariera artisitica.
E tare... cea mai frumoasa melodie dupa parerea mea...lady gaga a devenit o comerciala in ultima vreme si are o tinuta blahhh.
E ok. Da si mie mi-e dor chiar incepuse sa'mi placa lady gaga. la inceput poker face Sh acum. termina cu videoclipuri de neimaginat
Da, erau frumoase acele vremuri.cineva care ma intelege. Mie sincer nu imi place Bad Romance si Alejandro, ci mai degraba Speechless si So happy I could die, nu va mai fi acea Lady Gaga daca cineva nu ii reaminteste ce e aia muzica adevarata, sau daca nu ii baga cineva mintile in cap. O zi buna
Rukhsandra întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: