| Duucu a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=yz-K8rY9IXo
Care-i treaba cu piatra funerară? De ce scrie în romănă și nu în altă limbă? Cine a fost Benjamin Breeg? Fără link-uri,vă dau block,am citit cam tot ce se poate despre el, dar tot nu am înțeles prea multe.

Răspuns Câştigător
| Frewwd a răspuns:

Deci sa incepem cu povestea lui Benjamin Breeg :
S-a nascut in Londra in 1939.
La varsta de 8 ani casa in care locuia a luat foc, in casa aflandu-se parintii si el.Parintii lor au ars de vii dar el, nu se stie cum, a scapat.
A fost trimis la orfelinat, a devenit interesat de biblie si-si dorea sa ajunga un membru important in cler.
A fost adoptat de 3 familii in 7 ani dara de fiecare el s-a intors la orfelinat neputandu-se adapta.
Avea un talent aparte pentru pictura producand un numar mare de schite, desene...Niciuna dintre lucrarile sale nu au supravietuit deoarece se crede ca le-a rupt singur.
Primul loc de munca care l-a avut dupa ce a iesit din orfelinat a fost la o afacere locala cu funebre.
A calatorit in multe tari, a stat 2 ani in Haiti si inainte de a calatori in toata Europa de est a fost nevoit sa fuga in Romania in urma unor investigatii facute de politie.(nu stiu motivul)S-a intors in Anglia.
A scris 4 carti despre cultura tarilor vizitate.
In 1978 dispare din casa lui fara a mai fi gasit.

Ironmaiden dupa moartea acestuia a spus ca ii va face un album "The Reincarnation of Benjamin Breeg" deoarece a vazut niste desene de al lui Breeg in care era Ironmaiden.
Varul lu Breeg i-a spus lui Ironmaiden ca acesta ar fi avut o legatura stransa cu Romania tocmai din pricina aia cu politia si d'asta are piatra funerara gravura in romana.
Multi spun ca e fictiv acest personaj.

0 răspunsuri: