Baieti eu va urez succes pe viitor, si eu sunt MC si eu am fost la inceput, asa ca va urez succes pe viitor.
Da mersi .ia`o in gura cand lumea se distreaza
Trebuie sā fii exagerat de prost sā crezi cā lumea s-ar distra pe aşa ceva. Si nu, cele 50 de emoticoane per propoziţie nu înlocuiesc o scriere corectă gramatical, şi nici nu te fac pe tine să pari mai şmecher.
Asa si? continua devine interesat
Ce devine interesant, faptul că ești făcut de căcat în public pe bună dreptate?
Eu aș putea continua și vreo zece ani, dacă te interesează.
n-am nevoie de parerea ta jalnica . nu te mai da tu destept/desteapta. orice ai fi. nu esti ok. ai ceva probleme cu capu
Trebuia să specifici că vrei doar păreri pupincuriste. Eu ţi-am spus părerea mea.
Vrei să-ţi spun şi de ce?
N-ai voce. Nu seînţeleg versurile. Sunt sute ca tine pe youtube, şi toţi faceţi aceeaşi chestie, doar că 10% din voi fac ceea ce trebuie,restul sunt pleavă.
Cănd mai ceri păreri pe internet, aşteaptă-te şi la critică negativă, pentru că asta contează mai mult din punct de vedere constructiv.
Dacă părerea mea ar fi fost de genul "eşti super, cânţi foarte bine, ţine-o tot aşa!", era relevantă şi aveai nevoie de ea?
Nu nas avea nevoie de parerea ta oricum. de ce? pentru ca tu nu intelegi nimic. exact cum a spus si daassh. si el a fost incepator . nu cred ca exista persoana care sa faca totul perfect din prima! si la chestia cu "esti super, canti foarte bine, tine`o tot asa! frate. las-o balta nu ma consoleaza cu nimica chestia asta ...Pe curand.
Si eu sun mc, sunt incepator si il cunosc pe Week/Toxzykz canta chiar foarte ok pentru un incepator iar Wøodenpints ia fa si tu o melodie rap/hip-hop si ai sa vezi ca nu ii floare la ureche asa cum pare este chiar foarte greu si ne straduim sa iasa ceva calumea dar fiecare are limitele lui care vrea sa le depaseasca asa ca nu mai lasa camentari inutile despre ceva ce habarnuai cum se mananca, asculta manele in continuare si cand te vei apuca de rap sa ne anunti si pe noi pentru ca vrem sa radem putin
Nu mă ocup de rap, eu cânt cu totul altă chestie, unde ai nevoie şi de instrumente ca să-ţi iasă muzică.
Dar tu continuă să crezi că ascult manele, în timp ce înveţi sa foloseşti semnele de puctuaţie într-o frază, că doar sunt gratis.
Bogdannn96 întreabă:
XxXxAlessiaXxX întreabă:
abubusd întreabă: