Https://www.youtube.com/watch?v=gntud-iURr4 Poftim o melodie faina atunci. Nu-i nevoie sa ma mituiesti cu funde ca sa iti dau melodii faine, imi face o placere deosebita chiar. Absolut oricand. De la 12 la 4 si nu in weekend.
Oricat de bine ar canta si oricand de fain ar avea instrumentalul, faptul ca o fata canta vocal scade calitatea.
da' de ce?
că aşa ai tu chef?
Fetele nu au aceeasi voce ca si barbatii, in concluzie fetele nu trebuie sa cante rock!
Spune-mi 5 trupe de rock/ hard rock / death metal/ orice subgen vrei care sa aiba vocalist fata!
nyd, itm
is destule
cica ''Fetele nu au aceeasi voce ca si barbatii''---poate tocmai de aia ar trebui sa cante rock
da' tie nu-ti place cum canta Ashley Costello sau ce?
ca nu te inteleg
nu-ti place rock-ul cantat de fete? okay, minunat, da' lasa-ma frate pe mine sa-mi placa
de unde si pana unde vi tu sa-mi spui mie ca rock-ul cantat de fete ii nu stiu cum si nu stiu cum? pastreaza-ti parerille inutile pentru tine
(ca sa pricepi de ce sunt inutile- pentru ca oricum nu le voi lua in serios)
Deci tu pui intrebarea cu " va place?" si daca iti raspund te iei de mine pentru ca mi-am spus parerea, de ce naiba mai intrebari daca nu te intereseaza parerile altora?!
Sa te lauzi cu ce trupe asculti, clar!
Daca nu-ti convine ca-ti raspund la intrebari, atunci nu-ti mai raspund!
nu asta era ideea, da' mna...ce intelege domnisorul Croampa...
stai c-o luam altfel ca vad ca asa nu pricepi, deci:
am intrebat daca va place, da? okay, acum tu puteai spune : da sau nu. foarte bine
am vazut ca tu ai spus ca rock-ul cantat de fete e mai nasol, okay, iar eu te-am intrebat de ce crezi tu asta.
zic eu ca ar fi decurs discutia intr-un mod cat se poate de normal daca nu spuneai asta :,, Fetele nu au aceeasi voce ca si barbatii, in concluzie fetele nu trebuie sa cante rock!''
banuiesc ca ai observat macar ca m-am legat de faza cu ''fetele n-ar trebui sa cante rock'', okay, am crezut ca ai prins ideea, se pare ca nu
atat de greu e?
recapitulam :
ti-ai spus parerea, te-am intrebat de ce crezi asta, ai exagerat (din punctul meu de vedere) si ti-am ''atras atentia'' apoi te-ai ofticat si ai inceput sa te legi de niste chestii aiurea (normal, daca nu mai ai ce spune...ce sa faci?)
sper ca n-am scris atat degeaba
poate poate intelegi si tu
macar da-ti silinta ca sa stii pe viitor cum sta treaba
Si credeam ca eu sunt misogin. Bravo nene.
atunci ia zi tu o melodie faină, na
dacă-mi place-ţi dau fundă
chiar aşa?
(da, melodia îi faină-deci ai fundă)
Da, chiar asa.Trebuie doar sa intrebi.
okay atunci
îmi poţi da nişte melodii pe care le consideri tu "faine"?
Evanescence, Flyleaf, Halestorm, Paramore, Infected Rain
mda...stai să vezi c-o să zică că nu-i plac lui trupele, în concluzie nu trebuie să le placă nimănui
=]]]
Pai da, chiar nu-mi plac!
of, of, of, croampă, croampă.
nu eşti deloc previzibil...deloc
Sigh - Seed of Eternity
Buddy Rich - Birdland
Howlin' Wolf - Poor Boy
The Moody Blues - Question
Darkthrone - Where cold winds blow
Gamma Ray - Beyond the black hole
Violator - Collapsed Minds
The Grateful Dead - Friend of the Devil
Lich King - Waste
Hugh Laurie - You don't know my mind
Astea is toate faine, pentru mai multa muzica faina, trebuie doar sa ceri.
iti multumesc
deocamdata ajunge atata ''muzica faina''
Auditie placuta mon ami.
Https://www.youtube.com/watch?v=gntud-iURr4 Poftim o melodie faina atunci. Nu-i nevoie sa ma mituiesti cu funde ca sa iti dau melodii faine, imi face o placere deosebita chiar. Absolut oricand. De la 12 la 4 si nu in weekend.
Nu-mi place cum suna piesa vocal :)))
Dar nah, si fetele pot canta rock
https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo
https://www.youtube.com/watch?v=5A-EkV3pGJ8
evident că pot
tăt oameni îs şi ele
Sigur, dar tot piesa asta e mai tare https://www.youtube.com/watch?v=VB4NExi5uXs
nu deschid link-ul
=]]
Eu cred ca l-ai deschis deja =}}}}}
eu nu
dacă am zis că NU-l deschid, apăi NU-l deschid
Crede-ma, nu stii ce pierzi, deschide-l, si daca nu-ti place, poti sa-mi spui ca nu l-ai deschis
no thx
sunt suta la suta sigura ce melodie e, nu vreau sa am iar cosmaruri
Ultima data ai avut cosmaruri?
cam da