| xCat a întrebat:

I-ati vazut pe papagalii aia 3 care "danseaza" in videoclipul "Tell my why"de la Amna? Asa-i ca sunt jenibili (ca si melodia de altfel)?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Melodia ca melodia.Penala.Dar,intr-adevar,darlaii aia gay sunt si mai penali.Nu danseaza, ci executa niste miscari de parca ar avea epilepsie.Totusi,iti dau un sfat: nu ura melodia doar pentru ca e house,uraste-o pentru vocea Amnei de tot rahatul,uraste-o pentru versurile de asemenea, pentru video-ul penibil, si pentru gay aceia trei.Niciodata n-am priceput de ce unii oameni asculta melodia aia si le mai si place.House-ul romanesc era deja slab si idiot, dar asta i-a pus capac.Cumva,ca sa ma exprim mai romaneste,Amna,daca se mai putea asa ceva in genul asta de muzica, a **** complet house-ul, demonstrand ca chiar se poate face o melodie cu 3 cuvinte si un beat in care se repeta doua-trei note maxim.

8 răspunsuri:
| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Ba fato,tu ti-ai facut contul pe TPU ca sa critici munca altora? Recunosc ca nici mie nu-mi place piesa(fiinda nu prea ma omor cu houseul romanesc),dar asta e munca de om.Fa tu dracu o piesa mai buna, straduieste-te sa iti gasesti un impresar, echipa de filmare etc. si cand o sa te vad la televizor cu o piesa atunci o sa zic si eu de piesa ta ca e ridicola.Pana atunci ciocu mic, da?

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

@xCat: Nici mie nu imi place melodia(personal mi se pare de 2 lei,un kitsch total) dar totusi e munca! Sa compui versurile melodiei,sa creezi linia melodica etc.Ia apuca-te tu si compune o melodie, gaseste-ti oamenii necesari pentru efectuarea unui videoclip, fa-ti un contract etc. si apoi sa ajungi la un post national de televiziune.Crezi ca poti sa faci asta asa usor, fara putin talent, fara munca? Nu prea cred.Si de asta eu iti zic sa nu mai comentezi tu atata munca altora, atunci cand tu esti un nimic pe langa ei.Pe Amna o stie toata tara, pe tine cine te stie la nivel national? Gandeste-te la asta.

| mona a răspuns:

Papagalii aia care danseaza mie imi lasa impresia ca sunt si homalai pe deasupra, de cantareata zic ca are o gura facuta special pentru sex oral iar de melodie ce sa spun...mi indiferenta

| EuTeAjutÎnPermanenta a răspuns:

Da st groaznici si melodia la fel... funda? :

| xCat explică:

@ Pink: aia nu e munca, e prosteala!

| biancutza99 a răspuns:

E chiar urata adc cand o ascult ma zgarie la urechi

| DinaLov3 a răspuns:

Da tu ce asclti? nici mie nu-mi place melodia dar cum a spus Rockstar e munca si de curiozitate tu ce fel de muzica asculti cateva piese dupa care esti inebunita tu