Sincer nu prea imi place noul videoclip a lui Lady GaGA alejandro melodia e misto dar videoclipul ei lasa de dorit, si a lui Eminem e super imi place mult, nu cred ca lady Gaga ar trebui asemanata cu Miley Cyrus, lady gaga e unica cred ca e unicul artist care a indraznit sa faca videclipuri de asa natura si vestimentatiile ei nu cred ca ar trebui sa le comparam sunt unice
Imaginaţia lui Lady Gaga frizează deja patologicul, mintea ei i-un fel de azil de nebuni din evul mediu, se-ntâmplă chestii indescriptibile pe-acolo... Îmi place videoclipul lui Miley, e prima oară când mi se întâmplă asta, da, nici mie nu-mi vine să cred... părerea mea e că se aseamănă mai degrabă cu cele ale lui Britney, n-are nimic în comun cu Gaga. Eminem e de nota 10, bună melodia, interesant videoclipul, cu ce ţi-a greşit săracu´de l-ai băgat în aceeaşi oală?
"aqualuna" nu l-am băgat în aceasta "oala" dar am cautat as 3 videoclipuri mai noi și am vrut sa vad care este părerea voastră despre ele.In legătura cu Miley și Lady Gaga mie mi se pare ca o vaga asemănare (inspaimantatoare) exista intre cele 2 videoclipuri, dacă seamăna cu Britney Spears nu știu pentru ca nu ascult Spears dar este posibil.
Poate intre Madona si Britney este o asemanare destul de maricica dar Gaga nu are cu cine sa semene poate doar foarte putin cu Byonce cat despre Eminem este cantaretul meu preferat , toti sunt speciali in felul lor si niste cantareti foarte bunci pacat ca unii sunt satanisti si si-au vandut sufletul diavolului pentru ceea ce sunt
MaDaMadalina18 întreabă: