| Ironicnαme a întrebat:

Și pentru că v-ați obișnuit cu întrebările mele zilnice, ar trebui să vă mai întreb ceva: Cum credeți că ar fi România fără manele?

11 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

La fel. Ar fi fost altceva. E un virus primordial omului din toate timpurile.

| CautNume a răspuns:

Fara manele? Fara manelisti? Adica sa stie toata lumea sa scrie? Fara oameni care merg cu masinile cu difuzorul la maxim? Fara gratare in spatele blocului?

| Furculingură a răspuns:

Înafara faptului că nu aş mai fi obligată să le aud la cocalarii din clasă sau pe strada, nu cred că lipsa lor mi-ar schimba viaţa radical în bine sau ceva de gen.

| Wøodenpints a răspuns:

La fel. Nu-s cea mai proastă muzică din țară.

| ElenaSA a răspuns:

Nu cred ca manelele au vreo importanta asupra Romaniei, asupra destinului oamenilor sau a imaginii tarii.

| Ironicnαme explică (pentru ElenaSA):

Având in vedere că ne strică reputația ca țară, cred că are importanță destul de mare.

| ElenaSA a răspuns (pentru Ironicnαme):

Nu cred ca reputatia noastra sta in manele. Daca o manea este frumos compusa poate fi ascultata si de persoane pretentioase.

| Ironicnαme explică (pentru ElenaSA):

Eu nu am auzit vreodată o manea frumoasă, decât jelituri, valoare, haur, iubire valoroasă, bani, s.a.m.d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferita(in bine ma refer)
De ce?
Pt ca manelele au ca tema:
-banii
-gagicile(pitipoancele)
-smecheria(se considera smecheri chiar daca nu stiu sa scrie si sa citeasca happy )
-etc...sunt prea multe...

Si eu ascult manele...una la 6 luni si una din 10.000 mii aparute(deci cam atatea sunt bune din tot ce apare)
In CONCLUZIE:nimeni care stie ce inseamna muzica de calitate(buna) nu le-ar duce dorul... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca n-ar mai fi manele, ar fi electro-manele. Sau "muzica de club".

| Andreea1711 a răspuns:

Romania ar fi mult mai linistita, in plus manele nu sunt o influenta buna.