Măi nu-mi plac LP dar nici nu-i urăsc, mă cam lasă rece existența lor. Nu știu dacă sunt netalentați sua pur și simplu nu fac muzică pe placul meu, eu tind să cred că e a2a variantă.
Și crede-mă Lady Gaga e o adevărată artistă pe lângă ce se ascultă cu adevărat azi ( manele, dubstep, house), aia măcar e ciudat, are ceva special, restul sunt toți la fel. Să nu se înțeleagă că-mi place Gaga, dar o apreciez pentru nebunia ei, bien dacă n-ar fi și cu interes comercial ar fi și mai bine.
Trupa aia chiar e rock.Si,dupa mine, Linkin Park e cea mai buna trupa americana de dupa 1995, daca ii scoti din ecuatie pe Shinedown.Muzica lor chiar era profunda, avea versuri si linie melodica. Spun ''era'' pentru ca trupa asta a mai incetat sa existe prin 2006, cand au scos Minutes to Midnight,si s-au transformat in boy-band soft,care mai canta melodiile lor geniale,doar ocazional, in concerte.
Nightwish nu poate fi comparata cu Linkin Park, pentru ca:
1.Sunt genuri total opuse ale metalului
2.Nightwish sunt cu mult mai buni decat Linkin Park
Nu e nimic in neregula cu tine.Doar ca te numeri printre cei multi care nu au avut rabdare sa descopere trupa.Acum nu zic ca ar fi o trupa foarte buna, dar primele doua albume chiar sunt bune, dupa aia s-au stricat si au devenit pop-rock spre pop.Chiar au multe cantece bune,cu mesaje calumea, cum ar fi Figure 09, A place for my head,Crawling,Numb sau Nobody's Listening.LP sunt blamati din cauza ca au ajuns multi puleti sa asculte si cand ii intreaba cineva pe idioti ce rock asculta,ei: ''Oh,linchin parc, fratior, mancaleas gurile lor''.Si mereu o sa fiu de parere ca in prima jumatate a activitatii lor au fost o trupa buna.Si in niciun caz nu e trupa emo, raspunsul asta venind de la un om care asculta 70 de trupe mai bune ca Linkin Park, si vreo 30 de trupe mai bune ca Nightwish.
Omule,am si zis: ''cea mai buna trupa americana de dupa 1995''. Aerosmith sunt din '70, si stiu ca in perceptia generala sunt numiti ''America's Greatest Rock and Roll Band'',dar daca ar fi dupa mine,ar fi in fata lor,Slayer,Megadeth, Trivium si Kamelot, iar abia apoi vine Aerosmith.
Pop-rock...nu`mi place... poate asta era problema.
Te contrazici pe tine insuti baiete. Citeste ce ai scris si gandeste-te unde ai gresit. La nr.1 din argumentele tale ai spus ca Linkin Park nu poate fi comparata cu Nightwish iar la nr. 2 tocmai ai facut-o. Vai, cum va treziti toti criticii sa comentati aiurea. Sunteti toti doar niste frustrati. Ascult rock de la Queen pana la Linkin Park. E problema voastra daca nu va place dar nu va da nimeni acordul sa-i jigniti si sa aduceti afirmatii nefondate referitoare la trupa. Mai bine v-ati tine toate opiniile pentru voi pentru ca pe noi chiar nu ne intereseaza. Ciao!
Baiete, doar pentru ca iti place tie nu inseamna ca e cea mai buna trupa rock a Americii.
Mai documenteaza-te, baiete.http://ro.wikipedia.org/wiki/Aerosmith#Note
Ok, nu-i suporti. Si ce-i cu intrebarea asta? Ce vrei sa demonstrezi?
"Oamenii aia n`au talent!" Mie mi se pare ca vocalul chiar are o voce buna. Nu-i ascult, nu-mi plac pentru muzica pe care o fac, asta e parerea mea, dar intrebarea ta care, de fapt, nu prea e intrebare mi se pare o aberatie.
Bafta!
Vroiam doar sa vad care oameni stiu ce inseamna aia muzica adevarata!
Şi ia zi, după tine, eu ştiu ce e aia muzică adevărată?
Nu stiu. O sa fac "un studiu aprofundat" in acest caz
Avem aceeasi varsta si ascultam acelasi gen de muzica.
Acum vreo 5 ani,Linkin Park canta rock si chiar unul reusit( ex: Crawling, In the End, Numb etc) dar cu trecerea timpului solistu' trupei Chester Bennington a hotarat impreuna cu restul trupei sa isi schimbe stilul de la rock la pop si alte minunatii.
Linkin Park ca si Nightwish sunt infiintate in 1996 din ce stiu eu deci Linkin Park nu e o trupa de ieri aparuta.
Dreptate iti dau la chestia cu comparatul.Nici o trupa nu poate fi comparata cu alta. Fiecare trupa are ceva aparte.
Fetito da-ti un facepalm...
orice trupa e deosebita in felul ei si nu ar trebui sa te faci asa un critic mare pentru ca zici doar niste aberatii. muzica trupei L P e chiar buna si daca tie nu-ti place tine-ti parerile pentru tine! BYE*