Jackson-urile sunt usoare ca pana si faci un solo mult mai bine cu ele.Depinde pe ce modele ai cantat.Am cantat la un King V si mi s-a parut extraordinara.
Am mai incercat un Dinky de 900 lei, ala chiar era praf.
Tonul depinde de doze si amp.
Am testat un Dean Vendetta si unul..scuza-ma,nu mai stiu exact modelul.
Vendetta era de 600 lei, iar celalalt 1300.
Vendetta suna mai bine ca un Dinky, mai bine decat orice chitara pe care am testat-o-sub 1000 lei.
Numai ca se "dezasambla"usor,adica era usor ca pana si. daca l-ai fi scapat, se facea praf.
Celalalt dean, era in forma V, ca King V, diferenta de pret:400 lei,Dean suna mai bine, era mult mai usor manevrabil, te faci una cu chitara de cand pui mana pe ea.
Cand canti la un Jackson simti incopatibilitate.
Mie, unul, mi se pare foarte ciudat.
Metale in general
Pai tatica, zi asa, daca vrei metale, iti recomand o chitara care am avut-o si eu, am cantat pe multe gio-uri, si asta e gio. http://www.mcmusic.ro/......rt60.html. Are un ton extrem de plin, doze cu output urias, are bridge-ul fix (eu asa prefer, nu stiu tu, nu ma pasioneaza floydul).Am incercat multe chitare din seria gio si asta le intrece pe toate detasat.
Mai,GRX20 are tremolo si, la pretul ei, va fi foarte instabila.
As opta pentru un GRG121(eu am Ibanez GRX40-i-am schimbat dozele deci...atinge performante mai mari, doar ca e destul de instabila.).
Dar de ce Ibanez, neaparat?
Pentru metale, hmm. Jackson sau Dean(uita-te pe Guitarshop.ro pentru astea, nu vei gasi pe M&C Musical).
Sugestia mea-sau parerea-e ca nu ar trebui sa iti iei una cu tremolo la pretul asta, ti-o zic din propria experienta, un tremolo ieftin, FAT/SAT nu face 2bani...
Poti sa iti iei un Gibson, si eu am vrut la inceput, am vazut ca au o stabilitate si calitate incredibila.
Uite niste sugestii(le-am incercat si eu):
--EPIPHONE LES PAUL SPECIAL II WRBH
--ESP LTD EC-10 BLK
--ESP LTD VIPER-10 BLK
Ibanez GART 60 e LP, are bridge fix, doze care nu trebuiesc schimbate, are un ton bun, carnos.E exact ce-i trebuie, si sincer, am cantat si pe jacksonuri destule, dozele m-au lasat rece, nu au destul output, orice le-ai face.Pe jacksonurile mai ieftine, nici floyd-ul nu e prea stabil si nu stiu ce sa zic de forma, stiu ca m-am obisnuit cu lp-urile, dar parca n-are o stabilitate chitara in mana cu forma aia, sa nu mai zic ca pierde si la capitolul ton.Pe dean n-am avut ocazia sa cant, dar cred ca iese din categoria lui de pret.
Exact asa ma simt si eu cand cant la lp-uri, parca e o prelungire a bratelor mele chitara, nu mai gandesc cand cant, dar cand cant pe dinky...tre sa gandesc fiecare nota...e ciudat, cat despre dean, n-am decat sa te cred, chiar n-am incercat, bafta!
Jackson-urile sunt usoare ca pana si faci un solo mult mai bine cu ele.Depinde pe ce modele ai cantat.Am cantat la un King V si mi s-a parut extraordinara.
Am mai incercat un Dinky de 900 lei, ala chiar era praf.
Tonul depinde de doze si amp.
Am testat un Dean Vendetta si unul..scuza-ma,nu mai stiu exact modelul.
Vendetta era de 600 lei, iar celalalt 1300.
Vendetta suna mai bine ca un Dinky, mai bine decat orice chitara pe care am testat-o-sub 1000 lei.
Numai ca se "dezasambla"usor,adica era usor ca pana si. daca l-ai fi scapat, se facea praf.
Celalalt dean, era in forma V, ca King V, diferenta de pret:400 lei,Dean suna mai bine, era mult mai usor manevrabil, te faci una cu chitara de cand pui mana pe ea.
Cand canti la un Jackson simti incopatibilitate.
Mie, unul, mi se pare foarte ciudat.