| KaterinePierce a întrebat:

Idei de versuri misto? ( sa fie utile si pentru status`uri ) happy >:"

Răspuns Câştigător
| amaadina a răspuns:

Si ce daca esti in stare sa cuceresti o fata? Degeaba. nu esti in stare sa faci nimic ca sa o tii langa tinewinking

E greu cand iti repeti in gand"capu sus trebuie sa zambesti" Si subconstientul iti dicteaza "cand plangi sa nu te mai opresti"

Ma linişteşte un gând. Că nu sunt eu cea care a pierdut. Vine timpul când o să vorbim din nou. Eu o să râd iar ţie. o să'ţi pară rău.

Ştiu, îţi aminteşti şi acum când ne-am cunoscut. Ţi-am zâmbit fără să vreau, poate de`asta m`ai plăcut love struck!

Viata ta e roz dar carioca e la mine

Zambesc tuturor in modu` meu caracteristic.Am combinat cele 2 fete intr-un mod artistic.Nu vorbii de dracu` ca nu stii cand apar ...Sunt mai aproape decat crezi, mai departe decat par!

O greseala poate am facut si eu... Dar nu ca tine... Tu le-ai repetat mereu

inconjurata de minciuna, viata mi se pare`o gluma, nu vreau sa sufar, prefer sa mint, sa nu arat ce simt!

Ceru-si varsa fulgii de nea
Sa-si faca loc, sa ne poata vedea
Daca mai suntem impreuna,...
Sau ne-a despartit nastrusnica luna...

Am invatat sa am rabdare. Ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede`n stare!

Trăieşte şi iubeşte cât mai ai timp. Căci viaţa ta n-are repeat. Asta ţi'o promit

Mereu mandra si multumita de mine special pentru alea care ma vorbesc de " bine "!

Daca viata este un test, atunci imi fac fituica.

Incearca sa razi si tu de viata...nu lasa numai viata sa rada de tine.winking

1 răspuns:
Întrebări similare