Imi place! Vocea e super, dealtfel si tonul tau! Tine-o tot asa! Bafta in continuare!
Dacă e așa de grozavă piesa ta de ce ai eliminat-o de pe YouTube după doar două zile?
@Woodenpints @mhn24
Nu am avut ocazia să ascult minunăția ei, dar vă cred pe voi pe cuvânt
Baftă
Imi place mult ritmul, desi nu prea e stilu meu, si cred ca totusi mergea bine daca era in romana sau in engleza. Mult succes si bafta in continuare, nu te lua dupa faggoti >
Ai o voce foarte frumoasa! piesa e de asemenea foarte tare.la cat mai multe piese
Comentariile date de persoane de 0 lei, cu dunga rosie pe buletin nu le iau in considerare!
Acest "Woodenpints" doreste a-si etala talentul muzical cu mine.Acest individ degeaba tasteaza cuvinte gen"cant la chitara si la inca 2 instrumente de suflat" daca nu are video/poze si eu pot sa spun "sunt mama lui Britney Spears"...ok.ma credeti?
Stimate rocker cu poza in cimitir... puteai sa imi spui ca piesa ce am scos-o este un"jeg" in termeni mai adecvati unei societati democratice in care traim.Hai.te-am aburit, ah? Fac pe desteapta? Crede-ma ca nu, asa vorbesc eu! Prin vocabularul tau iti exprimi personalitatea si chiar ai parea si invidios. Poti sa trimiti tu ce video/poze vrei.Si eu iti trimit poze cu Britney.ti-am spus
Cum ti-am zis si in mesajul privat... get a life si nu ma mai molesta!
Serios,Mehaşen? Hai dovedeste tu muzicianule.Draguta.am ceva ani in spate de pian/teorie.Si eu iti pot compune-cu note muzicale, nu doar cu urechea.
@7h30.ma da voi va strangeti in turma? Nu va simtiti bine daca nu spuneti"Iaute-o ma si paia...ia...da-i un comentariu sa planga, sa faca pe ea de frica".bai smecheri intre 4 pereti!
Pt linistea ta sufleteasca, BA.am sters video si am pus altu www.youtube.com/user/Monitina94
na;) crezi ca ma doare undeva de parerea ta? Hard rockereala ce o ascultati voi este non-sens! Si eu ascult rock, dar mai mult balade! Hai.azi la 12 seara sa va strangeti la coltul blocului sa va injectati cu demoni! Da?
Oh, preferam sa nu ma bag in discutia asta.
Dar tu ai cerut pareri pro si contra, right? Nu uita ca pe TPU sunt tot felul de oameni, trebuia sa fii pregatita. Nimeni nu era obligat sa fie politicos (desi unii au cam intrecut masura, dar ma rog) cu tine, mai bine sa fii criticata astfel, sa ti se spuna in fata decat sa rada de tine o sala intreaga.
Iar melodia nu o stiu deoarece ai retras-o de pe youtube deci nu am nicio opinie.
Alexandra101010 întreabă:
?l?xTzure întreabă:
alexutzascumpy91 întreabă:
radurex25 întreabă: