| splitt a întrebat:

Ieri m-a intrebat o prietena diferenta dintre metal si rock, si i-am explicat, i-am exemplificat, si i-am pus sa asculte, dar ea tot nu era lamurita. scrieti care credeti voi ca este diferenta

13 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Am venit să distrug thread-ul:

M-au banat dă pă Facebookul Metalhead.ro că am dat spoilere despre Hannah Montanaaaaa! 11! 111

| Stratovarius a răspuns:

Metalul este un subgen al muzicii rock ceva mai dur decat rockul(depinde de ce fel de metal)..Heavy metalul este principala subcategorie a metalului din care se trag si celelalte thrash, death, industrial, progressive, black si altele

| Vans a răspuns:

Nu are cum sa-si dea seama daca nu asculta genul asta de muzica.

| NeimaginabilA a răspuns:

Ce prietena.....ehmmm
in metal striga aia ca nebunii de parca dracu ii impunge undeva iar in rock.....paaiiii.....dracu eu lasat in pace.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Esti proasta si tampita doar in anumite genuri de metal se urla (black, groove, death, trash).

| GoldCobra a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Nici in thrash nu prea...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru GoldCobra):

Doar uneori, si nu growl-uri.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Daca te uitai la muzica mea vedeai ca sistemul urechilor mele nu suporta muzica facuta de oameni cu iq.ul sub nouazeci si cinci, i.mi pare rau...da pana si o sonerie suna mai complex decat rahatul pe care tu il numesti muzica

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Asta e parerea ta pur subiectiva dar tot gresesti: nu in toate felurile de metal se "urla"

| NeimaginabilA a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Bine.nteles ca nu, mai exista si justin bieber ai metalului, aici i.ti dau dreptate.

| splitt explică:

95 iq e putin, e mediocru rau

| Sandu_Iulian_1994 a răspuns:

Pt. cei care vor sa faca o diferenta intre genurile de muzica rock si metal ascultati nickelback si sybreed si veti gasi cu adevarat diferenta, nu numai in instrumental ci si in versuri. E ca si cum ai face diferenta intre hiphop si rap. big grin (hail sybreed yeeaaaa)

| megacozonnac a răspuns (pentru Sandu_Iulian_1994):

Bai deci mersi de exemplu cu hiphop si rap si cu trupele alea ca altfel imi dadeam greu seamawinking in sfarsit am inteles.

Întrebări similare