Am venit să distrug thread-ul:
M-au banat dă pă Facebookul Metalhead.ro că am dat spoilere despre Hannah Montanaaaaa! 11! 111
Metalul este un subgen al muzicii rock ceva mai dur decat rockul(depinde de ce fel de metal)..Heavy metalul este principala subcategorie a metalului din care se trag si celelalte thrash, death, industrial, progressive, black si altele
Ce prietena.....ehmmm
in metal striga aia ca nebunii de parca dracu ii impunge undeva iar in rock.....paaiiii.....dracu eu lasat in pace.
Esti proasta si tampita doar in anumite genuri de metal se urla (black, groove, death, trash).
Nici in thrash nu prea...
Doar uneori, si nu growl-uri.
Daca te uitai la muzica mea vedeai ca sistemul urechilor mele nu suporta muzica facuta de oameni cu iq.ul sub nouazeci si cinci, i.mi pare rau...da pana si o sonerie suna mai complex decat rahatul pe care tu il numesti muzica
Asta e parerea ta pur subiectiva dar tot gresesti: nu in toate felurile de metal se "urla"
Bine.nteles ca nu, mai exista si justin bieber ai metalului, aici i.ti dau dreptate.
Pt. cei care vor sa faca o diferenta intre genurile de muzica rock si metal ascultati nickelback si sybreed si veti gasi cu adevarat diferenta, nu numai in instrumental ci si in versuri. E ca si cum ai face diferenta intre hiphop si rap. (hail sybreed yeeaaaa)
Bai deci mersi de exemplu cu hiphop si rap si cu trupele alea ca altfel imi dadeam greu seama in sfarsit am inteles.