| Pustii a întrebat:

Imi dati detalii despre justin bieber culoarea preferata etc?

Răspuns Câştigător
| iulyanha94 a răspuns:

O sa spun tot
nume real:justin drew bieber
culoare preferata:mov
nascut:pe 1martie1994
s-a nascut in :ontario canada
numele mamei:pattie
numele surorii:jazmine
numele fratelui:jaxon
pasta preferata de dinti:crest
mancare preferata:pizza cartofi prajiti
ocupatie:actor si cantaret
cariera sa a inceput cand el facea videoclipuri cu muzica si actori de mic si mama sa a hotarat sa le puna pe youtube.Acolo el a fost descoperit se Usher care este si idolul lui.Cam atat stiu si eu daca vrei mai multe intra pe wikipedia si acolo scrie tot. Sper ca team fost de ajutor.Si sa stiti ca tot ce am zis nu este o minciuna.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea preferata a lui jb e albastru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber are 17 ani daca vreti sa stiti faceti calculul 2011-1994 si da 17. daca sunt voi mari nu stiti sa calculatii si va da exact ani lui intrarti pe detalii despre justin bieber denylovejustinforever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pustii culoarea preff a lui JB este a; bastru ca si a mea imi dai numarultau de telefon daca vrei sa aflii mai multe despre el
antonia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Vad ca nu stie nimeni cati ani are.A implinit 17 pe 1 martietonguetonguetongue.

| giurgiuana a răspuns:

Lui Justin Bieber ii place culoarea mov si albastru inchis

| mihaighoerghiu76 a răspuns:

Eu stiu cum e sa traiesti in lumea celebritatilor! eu momentan locuiesc in atlanta,georgia, si lui justin bieber ii plac multa lucruri! dar cel mai mult ii place bauling! Eu il cunosc pe jb si suntem buni prieteni! La fete ii place culoarea la unghii mov, dar nu-i plac fetele care se machiaza exagerat.El vrea sa le vada mai bine fata!

| Mocan_Laura_Maria_1998 a răspuns:

Are ochi caprui, este nascut pe 1 martie,.

| BalonassDeSapun a răspuns (pentru Daniel_4881):

Poti sa mi`l dai si mie?! Link`ul?! Plzz happy

| giurgiuana a răspuns:

JB : S-a născut în Canada și este foarte, foarte atașat de țara în care s-a născut, el locuind acum în America. A fost descoperit de o mare vedetă ( nu-i știu exact numele ). Acesta la descoperit pe Justin pe YouTube, acesta a fost filmat de mama lui în timp ce făcea un cover al unei piese. El adoră mov și albastru, de oare ce i se par drăguțe. Acesta, din păcate a suferit de cancer, dar din fericire Dumnezeu l-a ajutat și a scăpat de acea boală și acum e cu noi pe Pământ! Am uitat să menționez că s-a născut pe data de 1 martie 1994. Sper că ți-am fost de ajutor!

| LeOlivia a răspuns:

Am citit in revista bravo girl unde i se lua un interviu k, culoarea lui preferata este mov

| iOliviaHolt a răspuns:

Justin bieber are 18 ani, este nascut pe 1 martie, a inceput sa cante de la varsta de 6 ani iar culoarea lui preferata este mov a spus chiar el intr-un interviu

| Alexa765 a răspuns (pentru Daniel_4881):

Da-mi si mie te rog filmul.

| Didi_Denisa_1998 a răspuns:

Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viața lui dar încă nu poate să cânte.
Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și, în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul cântăreț care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube și a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul său single "Baby" alături de Ludacris reprezintă cel mai mare hit al său, plasându-se pe locul 5 în SUA și pe locul 3 în Canada. Cântecul ocupă poziții fruntașe și în Noua Zeelandă, Australia și Europa. Bieber a colaborat și cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 și a obținut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963

| Băă_Ana_1978 a răspuns:

Culoarea lui preferata este mov nu albastru desteptilor Numarul lui norocos este 6 Pe cainele sau Sammy il mai cheama si pappillon Inainte sa se apuce de cantat, Justin isi dorea sa devina jucator de hockey. s-a nascut pe 1 martie materia lui preferata e engleza!

| Băă_Ana_1978 a răspuns:

Culoarea lui preferata este mov nu albastru desteptilor Numarul lui norocos este 6 Pe cainele sau Sammy il mai cheama si pappillon Inainte sa se apuce de cantat, Justin isi dorea sa devina jucator de hockey. s-a nascut pe 1 martie materia lui preferata e engleza

Întrebări similare