anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi dati si mie versurile in romana la aceasta melodie? http://www.youtube.com/watch?v=iFP72-_fX1Y

Răspuns Câştigător
| OannaPunct a răspuns:

Iau toate mele fuste să fie un pic prea sexy
La fel ca toate gândurile mele se obtine intotdeauna un pic obraznic
Cand am iesit cu fetele mele am juca mereu un pic bitchy
nu se poate schimba modul în care am bitchy sexy obraznic mine I "Sunt genul de fata care fetele nu-mi place Sunt genul care baietii fantezii Sunt genul care mama ta şi tatăl tău s-au temut ai se dovedesc a fi ca eu poate părea de neatins, dar asta e numai pentru baietii care nu au abordarea corectă sau plimbare care face o fata ca mine care doriţi să hamei şi în rolă Oamenii cred ca este intimidant atunci cand o fata este rece cu sexualitatea ei Sunt un 180 la fete stereotipul ca sejurului lor acasă şi de a fi nevinovat Mea gură niciodată nu ia o vacanţă Intotdeauna mi-am şoc cu lucrurile pe care le-am spus am fost mereu copil în şcoală care s-au până la fiecare clasă meci de o oră întârziere şi Cand vine vorba de baieti aş pune, aş alege întotdeauna cei care nu va dau seama că am fost în mod clar rebel la ideea de monogamie Oamenii cred ca este intimidant atunci cand o fata este rece cu sexualitatea ei Sunt 180 la fete stereotipul ca sejurului lor acasă şi de a fi cred ca e intimidant atunci cand o fata este rece cu sexualitatea ei Sunt 180 la fata stereotipul ca sejurului lor de origine şi de a fi nevinovat imi plac toate de pantaloni scurţi meu să fie un pic prea Shorty Spre deosebire de toate din băieţii mei îmi plac inalt, cu bani iubesc toate nopţile mele să se încheie cu un pic urât, nu se poate schimba modul în care am bitchy sexy obraznic mă ridic fuste meu sa fie sexy La fel ca gândurile mele un pic obraznic Cand am iesit cu fetele mele. bitchy Nu se poate schimbările Sunt bitchy Sexy obraznic mine`! Funda?hee hee

0 răspunsuri: