| Crisis a întrebat:

Imi facui "glob"!
Stiu, sunt o simpatica, am zis sa nu mai debitez doar pe site-ul asta si mi-am facut un blog pe care o sa incerc sa scriu cat mai des, desi mi-e greu la stratul de lene prea gros care ma inconjoara.
De pe postez chestia asta aici, pe TPU, si pe categoria asta? Scuza veche cu "cei mai multi prieteni virtuali sunt pe TPU pe categoria muzica". Poate o sa va intereseze ce dracu mai gandesc [sau ce nu mai gandesc] eu. :foreveralone:
Sper doar sa nu ma las de la primul post, asa cum am facut cu toate "gloabele" mele.
Uite linkul la blog: http://worldsbiggestcrisis.blogspot.com/
Sper sa va placa. Si daca nu va place, asta e.

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Like it.
Și să vedem partea bună nu te mai poți lăsa de la primul post că ai deja douăhee hee

| OmletteDuFromage a răspuns:

Frumos, frumos. UEIC AP, MADARFACAR=))...nu, nu e un apropo la imnul national. prea tare. sincer, frumos blogul, imi place...la mai mare! [poti sa il vizitezi si pe al meu www.omlettedufromage1.blogspot.com ].

| Mangustă a răspuns:

Te dau in judecata! Mi-a luat 5 min sa-mi dau seama cum s-ar citi si in special ce ar insemna "ueic ap" waiting in rest imi place mult ideea laughing
P.S: Cat imi place atunci cand scrie: "Fi primul!" de la chestia cu abonatul asa ca nu m-am putut abtine sa nu-l apas!

| αηηα a răspuns:

Sa nu te lasi de el ca e prea tare =D