| deny12 a întrebat:

Imi place rockul dar nu stiu de ce pentru ca mie nu imi placea...si imi plac doua trei melodii maneliste... dar cine vrea sa ma ajute ...caci nu stiu dc imi plac acestea...

Răspuns Câştigător
| Snicker a răspuns:

Pentru ca iti plac.si mie imi place rockul si inainte nu ascultam dar acum numai rock ascult.Manelele le urasc la propriu.Cati ani ai tu acum? in jur de 12-13? daca e asa, un semn ca te schimbi, ca devii adolescent este ca incepe sa-ti placa alte genuri de muzica, exemplu rockul, care te formeaza si ritmul acela super te face sa te simti tu insuti si sa te dezlantuisa-ti exprimi personalitatea.
deci nu avem cu ce te ajutam. e ceva normal.cat despre manele ai face bine sa nu mai asculti deloc pentru ca nu este nimic interesant la ele, si in plus si limbajul pe care il folosesc maneleistii e...(fara cuvinte)
So... tine-o tot asa cu rockul!
te-am pupat! app ce artisti rock preferati ai?

9 răspunsuri:
| fevrier a răspuns:

Erm, cu ce să te ajutăm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, ca unele melodii dintr-o categorie care nu imi placea sa ma atraga, pentru ca ori versurile. ori negativul aveau ceva care imi placea mie, erau pe gustul meu.

| Mony_4137 a răspuns:

Asa am fost si euhappy
M-am trezit intr-o zi ca imi place rockul clasic. Unii cred ca rockul inseamna nbunii aia cu chitara si voce naspa. Aia sunt hard-rock. Mie nu imi place geul ala dar in schimb imi place Gun's and roses si sunetul de chitarahappy

| Bacemi a răspuns:

Nu conteaza carui stil muzical apartine o melodie. Dupa cum observi sunt chiar si artisti care au o capodopera, iar pe langa ea lucrari insignifiante. Si mie imi plac unele manele si unele piese rock desi nu sunt adept al acestor stiluri muzicale. Sunt cateodata melodii care atrag prin mesajul lor. Asadar oricarui stil ar apartine o melodie, ea te atrage prin mesajul ei.

| Yume_2563 a răspuns:

Cand iti place o melodie.nu mai conteaza sin ce categorie face parte... cel mai mult atunci cand iti place o melodie conteaza starea sufleteasca.

| .LoLo. a răspuns:

Nu prea avem cu ce sa te ajutam...este cev normal...gusturile se schimba pe masura ce cresti

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Si care i problema? Asculti ce vrei tu si ce iti place? Trebuie sa inveti sa nu mai bagi in seama de ce zic ceilalti...asculti ce vrei si atat...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor ''melodii MANELISTE''?! rolling on the floor)))))))) nu imi pasa cate stupiduri o sa primesc la acest raspuns dar asta e adevarul!laughing

by YuMi

| olivia88 a răspuns:

Si mie sa mai intamplat sa-mi placa cateva melodii pe care eu nu le ascult de ex manelele dar asta nu insemna ca nu stii ce gen de muzica iti place Conteza sa-ti placa cand o asculti indiferent ce gen asculti