Toate fetele cred ca le baga gaystin limba in gura si ca le canta baby! FACETI TARA DE RUSINE FANI BIEBER FU.TU.Va Gayu in cur
Simplu : Sunt proaste.
Și nu toate fetele sunt înebunite cu JB pentru că si eu sunt fată si ascult punk si metal de cănd mă știu
Aaa am innebunit eu sau tu esti aia care acu' cateva zile zicea ca-i place 99, 9% de Gaybar?
Nu-mi zi:>te-a plait muzica buna si te-ai schimbat.Vezi,de asta exista enspe' mii de rockerii pe scoarta pamantului, dar in realitate doar 15% din "satanisti" stiu ce e muzica buna.
Ma rog, trecand peste conflictele din capu' tau hai sa-ti raspund si la intrebare:
Terminati frate odata cu sobolanu asta iuntil:|populati bietu site cu toate rahaturile, si asa s-a dus dracu' rau de tot de rapa ma intreb de ce... oare pentru ca 82% din intrebari sunt despre Little Hairy Pusy?
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Faze asemanatoare cu Hannah Montana.Toti copilasii sunt topiti dupa ea si multi se comporta ca superstarurile . Exact asta se intampla si acum, insa vedeta principala e Bieber.Doar fetitele sunt "topite" dupa el.
PS: inebunite (varianta corect: innebunite)
Or sa spuna astia ca rockerii sunt prosti ca bota.
Toate sunt pe dracu.Mi s-a acrit de intrebari despre ca.catu ala cantacios, chiar nu puteti sa incetati?
Esti prea prost sa respiri.
Mai stii cand ne infectai urechile in clasa cu Ion Biberon?
Si cica ieri la ora de sport: "Stefy, tie inca iti place de Gay-ul ala pe nume Justin Biberon" Pt "cultura ta generala": NU IMI MAI PLACE. Deci taci naiba din gura daca nu stii.
Si tu folosesti expresia aia . Si in plus, e vina mea ca Diana s-a jucat...Cu mintea unui copil de doi ani, logic. Putea sa ma intrebe.
Seby I., am negat eu ca Ion Biberon e un idiot? Nu. Cand o sa moara ala, talentul oamenilor o sa fie dublu. Pace!
Se numeste "TRECUT".
Seby I, du-te si pup-o pe Diana daca nu ai ce face. Imi place termenu de "cacatel". Alte porecle pentru. Ion Biberon?
And...
Justin Biberon e un gay
E chiar mai mult decat un gay
E un prost
E chiar mai mult decat un prost
E un Looser
E chiar mai mult decat un looser
E un afon
E MULT MAI MULT DECAT UN AFON!
@SweetDreams,sunt prea prost sa respir? Serios? Acum ne injuram? Si acum zici ca nu iti place, dar in clasa Diana avea o poza facuta de tine in PhotoZip in care era Byberon cu poza ta in mana
Si eu am ascultat Byberon doar o saptamana! Macar nu eram ca voi asazisele fane Biber! Cum a spus si Seby I. visati sa il auziti pe prostu ala in fata voastra:Baby baby baby Oh! Cand o sa moara biber o sa fie cu un infect in minus
Seby si Stefy...Din kakaturile astea cu bieber ar trebui sa fi invatat ca el e tot un idiot si tot un idiot va ramane...Sincer va certati degeaba! Sa va spun eu ceva intr-o singura fraza:Justin Bieber is a LOSER!
Sweetdreams pacat de mentalitatea ta de **** esti o proasta, sa iti spun ceva...mi-a scazut IQ cu 20% de cand am asculat o melodie de-alu byberon
Nu toate.eu nu sunt inebunita dupa el.imi plac doar cateva din melodiile lui.
Cand o sa moara Biberon o sa scada procentul de prostie al oamenilor de pe pamant cu 40%.