Slipknot şi Bullet for my valentine fac parte din categoria heavy metal. -.-"
Iar Black veil brides de asemenea, nu este ceea ce vrei tu. Iar pentru întrebarea ta, ai aici o listă lungă: http://www.the-top-tens.com/lists/best-alternative-bands.asp
Sper că te-am ajutat. :)
Când am citit întrebarea şi răspunsurile, o părticică din mine a murit. Inapţi...nu vă mai daţi cu părerea acolo unde habar nu aveţi.
Poate o sa-ti placa si:Evanescence, Korn, Red Hot Chili Peppers, Within Temptation, Vama, Queen, Three Days Grace, Trooper, We Are The Fallen, Queen, 30 Seconds To Mars, Pink Floyd, Rammstein, Nirvana, Nightwish, Metallica, Coldplay, Alice Cooper.
In primul rand, diferenta dintre Linkin Park si Skillet e ca de la cer la pamant... daca vrei rock alternativ poti incerca All time low, Mayday Parade, 30 seconds to mars, black veil brides Alternosfera ( trupa romaneasca, dupa mine CEA MAI GENIALA) la categoria de rock nu iti pot recomanda altceva decat Nirvana. In rest ar mai fi Metallica Iron Maiden ( clasic..desigur) Slipknot, Avenged Sevenfold, 3 doors down, misfits, rammstein bullet for my valentine, bring me the horizon. NU se incadreaza toate in aceeasi categorie...
Felicitări. Ai încurcat subgenurile rock-ului în ultimul hal.
Daca cumva nu ai observat, am precizat ca le-am amestecat
Evanescence, Korn, Red Hot Chili Peppers, Mtalica, Black Veil Brides, Asking Alexandria, Nirvana, 3o seconds to mars,AC DC,. Slipknot,,Green Day, Bullet for my valentine, Korn, slayer, skillet.Bon Jovi, Queen
Ok..hollywood undead, escape the fate, three days grace, bullet for my valentine