| Elly4699 a întrebat:

Imi puteti explica ce inseamna ₪ o lll ·o.
Din cate stiu este folosit de trupa 30 Seconds To Mars dar nu stiu ce inseamna. (scuzati categoria daca nu e cea corecta) FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Blu_Vera_1996 a răspuns:

Prima explicatie este ca ele simboliza fiecare din cele patru planete terestre. Primul este simbolul ce impleteste "m" S "care ar putea suporta de mercur. In al doilea simbol pare ca se roteste in directia opusa si Venus tot in directia opusa de toate cele terestre planete.
Al treilea simbol Cifra trei care reprezinta pentru pamantul, a treia planeta de la soare. Al patrulea este simbolul Marte. Cele doua puncte reprezinta Marte cat si lunilor Phobos an Deimos.
2. A doua explicatie. Primul este simbolul ce impleteste trei reprezentand 30. Al doilea simbolul se roteste in directia opusa, aproape ca daca nu se numara jos care simbolizeaza secunde. Al treilea simbol este trei linii verticale, dar daca te uiti intre ei te roman a doua cifra care reprezinta to. Ultimu l simbol reprezinta Marte inca o data, cu cele doua luni phobos si deimos.30 seconds to mars.

1 răspuns:
| Cristi905 a răspuns:

Este o scriere veche folosita de pakistanieni si inseana A C E L. asa s-ar traduce da nu stiu ce inseamna, funda?