1.Maximilian
2.Guess Who
3.Eli
4.Nane
5.Cedry2k
6.Skizzo Skillz
7.Criss Blaziny
8.Vescan
9.Tranda
10.What's UP
Da, nimeni altu' ar trebuie sa fie nu in top 10 si in top 5 la fel si ombladon, cheloo si Vlad dobrescu
What s up nici nu e rapper.
La unii Maximilian, guess who pe primul loc Penibil!
Se vede cat de mult ascultați RAP.
1. Dragonu
2.Ombladon
3.Doc
4.Vlad Dobrescu
5.Cheloo
6. Cerdy2k
7.Flou Rege
8.Deliric
9.Uzzi
10.Kazi Ploae
Parerea mea :
1. Dragonu AKA 47
2.Kepa
3.Aforic
4.Cedry2k
5.Deliric
6.Vlad Dobrescu
7.Doc
8.Vlad Dobrescu
9.Nane
10.Alan
1.Uzzi-LEGENDAR
2.Ombladon
3.Cheloo
4.Tataee
5.DragonuAk47
6.Caddillac
7.Cedry2k
8.Sisu Tudor
9.Tranda
10,Chimie
Acum depinde de preferinte. sper ca te am putut ajuta
Guess who maximilian skizzo skillz? pamaramele astea comerciale pot spune ca fac rap? nu, deci serios chiar nu stiam pana acum 2-3 luni daca se fac astia la tv este rap. dintre astia comerciali hai sa zicem ca puya..grasu xxl si din pacate mai nou s-a stricat si nane..astia totusi mai dau cate una de asta in limita bunului simt. deci daca vrei rapperi, cel mai adevarat rapper roman este cheloo si cel mai dur este uzzi. pe urma ar venii nimeni altu si dragonu. apoi tataee, ombladon, bitza si cedry2k (putin trasi de coada), nane (in vremurile apuse cand facea mixtape-uri) caddy (numa pentru bug mafia ca in rest nu ii nu stiu ce)
Nu esti nici tu pe departe. uzzi locul 9 si cheloo locul 5. panaramele alea de ctc si specii is cei mai de **** rapperi romani underground. 1. uzzi si cheloo fara discutie. 2. nimeni altu 3. dragonu 4. ombladon 5. tatee 6. cedry2k si bitza si nane in vremurile bune. in rest panarame.
Pleaca in pu.la mea cu Bitza, Nane si panaramele alea de la Parazitii...asculta in pu.la "alan si kepa/dragonu'/cedry2k/nimeni altu'" daca vrei sa inveti ceva, nu parazitii pu.lii mele
1. Nimeni Altu'
2. Cedry2k
3. raku
4. Cheloo
5. Kazi Ploae
6. Dragonu' 47
7. Ombladon
8. Uzzi
9. Flou Rege
10. Subsemnatu
1.kazi ploae
2.Nimeni Altu'
3. Dragonu'
4.Been MC
5.killa fonic
6.super ED
7.Chimie
8.Deliric
9.Flou Rege
10.El Nino
1)Doc
2)Cedry2k
3)Deliric
4)Raku
5)Omu Gnom
6)Kazi
7)Nimeni Altu
8)Releveu
9)Cheloo
10)Carbon
Vexxatu vexx - pentru că are cele mai bune jocuri de cuvinte
Deceneu - pentru jocuri de cuvinte bune și cuvintele spuse verde în față
Cheloo - pentru liberă exprimare
Top 3 părerea mea.
Dar sunt cam la același nivel. De-asta nu i-am numerotat.