| HeiligKreuzAchtAcht a întrebat:

Imi puteti spune cat mai multe informatii si exemple de trupe de AOR, derivat din rock?!

Răspuns Câştigător
| HelterSkelter a răspuns:

@Lipicioasa
Black Veil Brides a fost formata in 2006. Nu cred ca tatalui lui AsAslns ii mai ardea de jocurile cu puta in nisip.

8 răspunsuri:
| HeiligKreuzAchtAcht explică:

Lipicoasa tarfa infecta ce esti,luate-ar dracu, Jelli este printre cei mai buni useri iar tu esti un **** pe langa ea, cap de p**a roz ce esti! Jelli nu vine de la Jelatina ci de la Jellousy sau whatever!

| OmletteDuFromage a răspuns:

Rusi, Blue Oyster Cult, Boston, Foreigner, Queen, REO Speedwagon, Damn Yankees, The Babys, Journey, Bad Englisi.

Nu o mai luati in seama pe lipicioasa, mai ales userii buni ca asasins, brokencyde sau jelli. nu are rost. oricum am facut deja o reclamatie, poate o sa se intample ceva.

| sairunfhrx a răspuns:

Ba ce te-ai transformat de cand ai venit pe site rolling on the floor
mare rocker esti acum inainte erai metinist dala

| sairunfhrx a răspuns:

Jelatina ala e mesaj care mi l-a trimis el eu doar am schimbat cuvintele incat sa i se potriveasca lui love struck

| Brokencyde_1562 a răspuns:

@Lipicioasa de ce comentezi fara nici un rost.@AsAsInS a pus o intrebare daca nu il poti ajuta de ce te bagi in seama?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Lipicioasa, macar de ai fi amuzanta. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc de aprecieri. Din pacate, tipa are o guma in creier...de fapt tind sa cred ca parul ala e chiar creierul ei sau tine loc gaurii din cutia craniana.

Întrebări similare