Buna! Apocaliptica?:-s, Nickelback, Breaking Benjamin, Coma, Ordo, Papa roach, Red hot chilli pepers, three days grace:X.Si multe altele!Ai grija de tine!
@treetreew
De cand canta miley cyrus rock? frate, numai justin bieber, lady gaga si starurile disney stiti
Iti zic doua trupe rock pe care le iubesc: Breaking Benjamin si Nickelback. Melodiile mele preferate sunt "I will not bow"(B. Benjamin) si Savin' me(Nickelback)
Eu iti zic ce ascult eu: Black Veil Brides, Alesana, Escape the fate, a skylite drive, bless the fall!
Pai nu cred ca iti place hard-rockul asa ca incearca:Green day, Linkin Park, Paramore, Muse, Simple Plan, 30 seconds to mars, The killers etc.
Tocmai i-ai jignit pe baietii de la Metallica
Anyway, Paramore, Plain white t's, Versaemerge, Hey monday, Within temptation, Kasabian, Kings of leon...
Pai depinde ce rock vrei... din moment ce nu-ti place Metallica banuiesc ca nu agreezi nici hard rockul (cum ar fi ac\dc, guns n roses etc)
uite niste trupe rock mai noi: the pretty reckless, green day, my chemical romance, paramore, muse, linkin parca
sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: