| Aiicha a întrebat:

îmi recomandă cineva un radio din alte ţări? de exemplu S. K. Y readio.big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| ioana181 a răspuns:

Eu am instalat Radio Sure si sunt zeci de radiouri din toata lumea.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Radio Arabella. Munchen, Germania.
Der beste Mix aus Oldies unde Hits.
UKW 100, 8 - 105, 2
Online îl poţi asculta aici :
http://www.arabellamusic.de/webradio/arabella-webradio_swf.html

| Arthur a răspuns:

@mg Ai mari probleme, suferi de boala contrazicerii. Dacă după tine Bavaria e în Austria înseamnă că s-au trasat alte graniţe. Dar nu ştiu dacă nemţii vor fi de acord cu acest lucru, măcar şi la nivel de propunere.
Sunt două studiouri, dar eu l-am ascultat întotdeauna pe cel din Munchen. Deci este şi în Germania 'chestie de expert '. Frecvenţa pentru Austria e de 92, 9 Mhz.
http://translate.google.ro/....../translate
Apropo, tu cu onoarea cum stai? Ai anunţat că pleci a doua oară. Te-ai razgândit, sau anunţi periodic câte o plecare, poate, poate plânge cineva după tine. Mai documentează-te şi după aceea atacă. Crezi că un răspuns nu era de ajuns pentru o prostie? A trebuit să postezi de două ori pentru aceeaşi prostie?
Mult succes în continuare!

| Arthur a răspuns:

Mg a răspuns:
Germania?
mg a răspuns:
Radio Arabela NU este in Germania ci IN AUSTRIA! ...chestie de " expert "

-Ţi se pare că ai pomenit ceva de mamă şi de tată?
După ce ataci prosteşte un răspuns corect de-al meu, te legi şi de persoana mea. Ai fost avertizat odată asupra comportamentului defectuos, dar văd că insişti.

| campanario a răspuns:

Buna. Da. Eu ascult cred ca e din America, il am pe winamp, adica era acolo. Dai la SHOUTcast Radio, si dai dupa aceea din tabelul ala pe 977 The Hitz Channel. E bun postul.winking

| zepssy a răspuns:

Z 100 si 103. 5 KTU din America!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Germania?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Radio Arabela NU este in Germania ci IN AUSTRIA! ...chestie de " expert "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am referit strict la postul " mama ".
Te rog fara comentarii vis a vis de persoana mea. Dupa ce-ti stergi mucii de la nas te rog sa ma contactezi.