Pai cred ca prin dur tu intelegi Metalcore sau Screamo. O sa dau cateva exemple. In cazul asta, trupe de Metalcore:
Motionless In White
All That Remains
Bullet For My Valentine
Atreyu
Avenged Sevenfold
Trupe de Screamo:
Escape The Fate (era Ronnie)
The Used
Of Mice and Men
Pierce The Veil (cateva melodii)
Ori poate prin "dur" te referi la brutal (nu prea m-as astepta), ceva Death Metal sau Deathcore.
Trupe de Death Metal:
Cannibal Corpse
Deicide
Death
The Black Dahlia Murder
Children Of Bodom (Melodic Death Metal)
Trupe de Deathcore:
Suicide Silence
Chelsea Grin
Carnifex
Incearca totusi si ceva trupe de Nu Metal:
Slipknot
Linkin Park
Limp Bizkit
Dope
Sper ca am fost de ajutor.
Dă două exemplu de trupe pe care tu le consideri dure. Să ştiu ce să-ţi dau.
Deşi deja bănuiesc ce-ţi dau.
"ACDC sau ceva de genu (nu imi plac batranii astia)"
Mai bine lasa...ramai la ce asculti.
Pfuu, ăştia pe care tu îi numeşti bătrâni sunt mult mai buni decât ce bănuiesc că asculţi tu!
Poate da poate nu dar eu am alte gusturi la muzica imi plac gusturile mai du scuze daca i-am jignit
Melodic death metal: kalmah,wintersun,sonic syndicate(vechiul),amon amarth,children of bodom,mors principium est
metalcore: as i lay dying,bullet for my valentine,parkway drive, bmth
emocore: bvb, lovehatehero, silverstein, underoath
Luându-mă după username-ul tău şi după poza ta de profil Tokio Hotel, Black Veil Brides şi Bring Me The Horinzon sunt trupe foarte dure, nu?
Mai bine asculţi AC/DC, "bătrânii ăştia" decât Andy Sixx şi toate prostiile astea.
Încearcă măcar Bullet for My Valentine, Iron Maiden, Metallica, Rammstein, Slayer, Slipknot, 30 Seconds to Mars. Sunt mult mai bune decât ceea ce bănuiesc că asculţi tu.
"AC/DC sau ceva de genu (nu imi plac batranii astia)"...
Si aculti Black Veil Brides, eh? Las-o balta...Trupe tampite gen BVB fac de ras metal-ul.
Scuze daca te-am jignit doar nu e genul meu, mie imi place bvb doar vocea si cum arata, si cateva cantece
Nu-i nimic... Oricum, incearca Bullet For My Valentine. Poate o sa-ti placa.
Ii stiu si pe disturbed, 30 second to mars, breaking benjamin, chris daughtry, deuce, drowning pool etc.
Poate da poate nu dar eu am alte gusturi, gusturi mai dure
Disturbed, metallica, black veil brides, fit for rivals, three days grace, linkin parc ( scuze dar la editare imi dadea linkin parca ), slipknot, bullet for my valentine, iron Maiden, rammstein, slayer
Hai fii serios