Nu a fost în căutarea de probleme, dar a venit în căutarea pentru mine am încercat să spun nu, dar eu nu pot lupta aceasta ea a fost în căutarea minunat ea cam aminteşte de o fata ştiu acest lucru destul de tineri care am luat eaiting pentru mine înapoi acasă She's got meu motoarele transformându-acest lucru se întâmplă fiecare timp I a vedea o fată drăguţă şi vreau să fac ei mina trimit meu rachete la cer vreau să le dar ar trebui sa merg pentru ei, I 'm like Huston am lucru avem o problemă Girgl, fete, fete, eu doar nu pot spune nu vedea niciodată ei provenind am doar uita-te la ei merg fete, fete, fete, eu chiar nu pot spune niciodată nu le vezi provenind am doar wa wa-wa-wa-ceas le merge preia controlul, luare a-mi fata de sudoare alerga care arată este le fete, fete, fete, eu chiar nu pot spune nici Huston. Cred că avem o problemă fete, fete, fete, eu doar nu pot spune nici Huston cred că avem o problemă în unele fete sunt obraznic, unele fete sunt dulce un lucru au ajuns în Haide toţi au luat o deţine pe mine Meet ei la petrecere, le îndeplinesc în stradă obţinerea mine în necaz atât de mult, dar asta e bine cu mine au luat meu motoarele de cotitură acest lucru se întâmplă de fiecare dată când văd o fată drăguţă şi eu vrei să facă ei mina trimit meu rachete la cer I nevoie pe ei, dar ar trebui să mă duc pentru ei, I 'm like Huston am lucru avem o problemă Girgl, fete, fete, eu doar nu pot spune nu vedea niciodată ei provenind am doar uita-te la ei merg fete, fete, fete doar nu spun niciodată nu le vezi provenind am doar wa wa-wa-wa-ceas le merge preia controlul, luare a-mi fata de sudoare alerga care arată este le fete, fete, fete, eu doar nu pot spune nici Huston. Cred că avem o problemă oh cred că avem o problemă aratand ca un model luare a-mi toate acestea se holbeze fetele frumoase sunt picioare chiar acolo face acest lucru este nu doar corect cum vin toate fetele frumoase sunt până în căutarea aici ca un model luare a-mi se holbeze toate le destul fete sunt permanent chiar acolo face acest lucru este nu doar corect cum a veni toate fetele frumoase sunt în Girgl aiciFete fete, eu doar nu pot spune nici un control ia, de luare a-mi fata de sudoare alerga care arată este le niciodată vedea ei provenind am doar uita-te la ei merg fete, fete, fete, eu chiar nu pot spune niciodată nu le vezi venire nu doar wa wa-wa-wa-ceas le merge fete, fete, fete tocmai am pot spune nici Huston. Crec ca avem o problemă