Fiecare nota suna intr-un fel anume, iar daca o persoana canta fals inseamna ca nu reproduce nota cum trebuie, adica o canta prost... poti sa canti fals chiar daca nu esti afon ( adica n-ai nicio legatura cu cantatul si melodia iti iese atat de prost incat spargi timpanele ) pentru ca pur si simplu nu poti sa te ridici la nivelul de dificultate al melodiei sau ai o zi nu tocmai buna...
Din cate stiu eu... inseamna cand, canti fara note muzicale sau sunt aceste note sunt gresite.
A reproduce unele sunete (octave parca e denumirea) pe care tu nu le poti canta cu adevarat, ci iti trebuie o pregatire in spate sau pur si simplu vocea ta nu ajunge la inaltimea aia.
A canta tot pe langa melodie, sau a fi afon. Sau in cazul unor cantarete/cantareti sa cante bine playback dar live sa fie praf.
Adica a fake playback a nu knta cu vocea ta inn momentul de fata...sa se auda muzica din spate si tu doar sa mimezi
fals, playback este opusul la live
funda pls?
Se intelege adica nu nu ridici sau a nu cobori vocea la nota care trebuie cand canti melodia altcuiva
A canta fals inseamna a nu canta pe aceeasi nota.Adica, de exemplu...eu cant asa mai sus si tu canti un pic mai jos decat mine.adica nu suna bine, sau cand asculti o melodie si nu canti ca si ea, ci mai jos sau mai sus.inseamna fals!
Inseamna ca nu ai ureche muzicala!
:*
Cand nu canti cum trebuie. ( Mai pe romaneste cand te zgarie pe urehi. )
Un exemplu : Justin B
Liviu6763 întreabă: