anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In 2006-2007 auzeam la combina pe cd eu având 3 ani pe atunci nu am știut cum se cheamă mlodia, știu că era de la Guță pentru că era și în 2010, dar cd-ul nu îl mai am pentru că dacă îl aveam îl băgam la PC și vedeam cum se numea. Am căutat pe YouTube nu am găsit, cred că nu a fost publicata dar era ceva nou, adică nu era stil de 94-97 când a început Guță sa cânte.
Despre melodie.
Pai știu doar un vers din ea.
La 1:20 sau 0:50 el zicea femeia mea.
Și în melodie el vorbea la început nu mai știu ce spunea după incepea sa cânte și melodia avea nota g# minor știu nota melodiei și știu și câteva note de pian așa dar eram mic și nu mai știu cum se numea melodia. Era pe cd track vreo 10-12 melodii cu mai mulți, dar era un cd galben ce era pus într-o combina de 30w pe vremea aia in 2006-2007 dar tata prin 2004 el a cumpărat combina cu cd-uri adică până în 2004 a fost făcută melodia. M-am uitat sa o caut dar nu am găsit-o.
El vorbea înainte să cânte și se auzeau tobe adică kick când vorbea după începeau și notele muzicale.
Vreau sa o găsesc sa o vad, sa o mai ascult.
Nu mai am cd-urile dar combina da.
Doar atât știu.
Vreau sa mi-o dați și mie daca o știți sau sa îmi spuneți cum se numește ori un link sa fie măcar o informație.
Nu sunt manelist deloc, ascult pop teen, pop remix-uri, melbourne bounce cu moog bass Bootleg
dar melodia asta aș vrea să o mai vad pentru că este și de pe vremea când eram doar un băiețel și este și de pe vremea când eram doar un bebe.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar cd ul care l ai avut unde este? L ai aruncat?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

S-a dus din 2013 aveam doar 10 ani daca îl aveam până acum îl puneam la DVD sau pc

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Tot ce țin minte în melodie este că el Guță se auzeau niste tobe kick vreo 5 secunde așa sau 3-5 secunde tobele prima dată și după vorbea el nu canta
Și după incepeau notele prima g# minor și începea să cânte el nota melodiei era g# minor și era pe cd la minutul 0:50 sau 1:20 dar cred că la 0:50 pe cd spunea femeia meaaaa atât știu
Ținea vreo 3-5 Minute

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cd-ul cu Melodia cred că era luat în 2004 in 2006-2007 o auzeam eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută melodia am cea mai tare femeie guță o cînta pe un album din 2004, poate este ceea ce cauti

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc dar nu este aia melodia poate s-a făcut și în perioada 2000-2004 dar atunci a fost cumpărat cd era un cd cred că neoficial cu mai multe manele asa amestecate prin el