Nu a pomenit nimeni de el. Poate ca pana in 2011 nici nu va mai canta.
Nu va veni nici anul acesta, si nici anul viitor.Asta e clar. Poate vine atunci cand i se mai duce succesul(daca mai ramane mult in acest domeniu, muzica), cand doar romanii vor fi fraierii care sa dea bani ptr.concert cu el.
Scuze pentru. fani. N-am nimic cu baiatu', e.chiar dragut, dar nu cred ca il va tine mult succesul asta.
Nu stiu! As spera mai mult sa vina in Constanta, chiar daca u este capitala Romaniei! Dar e mai frumos in Constanta deccat in Bucuresti! Constantenii stiu asta! Ma rog in fiecare noapte sa vina in Constanta si nu in Bucuresti! In Constanta sunt multe privelisti frumoase! PLease Bieber come in Romania, Constanta! :X :X
Are cineva scaune? cola si popcorn am eu. Si n-aveti curaju sa va uitati la el cum cade de pe o cladire cu 10 etaje!
Cik...am vb cu el pe facebook
da-ne si noua id-ul lui de mess si face bookul
sa vb si noi cu el
poate ne spune si noua daca tie ti-a spus
Pai din cate am auzit el va veni in 2011(anul asta)in mai la stadionul Lia Manoliu si e bine pentru mine ca stau chiar vizavi de el
11 iunie sau 24 august 2011 cica...si eu vreau sa vina in Romania, da nu se stie sigur nici anul dapai ziua sau luna, cat mai repede, cam cat costa un bilet apropo:d
Sincer, nu situ
me me:unde ai aflat ca vine in Romania anul` asta?
plz vreau sa stiu si eu...
Nu te lua după cei care au spus ca nu vine. Sunt o maaare fană JB, crede-mă ştiu multe despre el deci aprilie 2011 aşteaptă!; x. Funditsă
anonim_4396 întreabă:
AnkaBieber întreabă: