Nu a pomenit nimeni de el. Poate ca pana in 2011 nici nu va mai canta.
Nu va veni nici anul acesta, si nici anul viitor.Asta e clar. Poate vine atunci cand i se mai duce succesul(daca mai ramane mult in acest domeniu, muzica), cand doar romanii vor fi fraierii care sa dea bani ptr.concert cu el.
Scuze pentru. fani. N-am nimic cu baiatu', e.chiar dragut, dar nu cred ca il va tine mult succesul asta.
Nu stiu! As spera mai mult sa vina in Constanta, chiar daca u este capitala Romaniei! Dar e mai frumos in Constanta deccat in Bucuresti! Constantenii stiu asta! Ma rog in fiecare noapte sa vina in Constanta si nu in Bucuresti! In Constanta sunt multe privelisti frumoase! PLease Bieber come in Romania, Constanta! :X :X
Pai din cate am auzit el va veni in 2011(anul asta)in mai la stadionul Lia Manoliu si e bine pentru mine ca stau chiar vizavi de el
Draga mea Alexandra. Justin va avea si are mereu succes pentru.ca el a fost sponsorizat de Usher si are foarteeeeeee multi fani, jb+usher+jaden smith+...=Best Friend iar daca el e prieten cu acesti cantareti iti dai seama cat va dura succesu lui asa ca nu mai vb uh prostii si ca si cacatu in ploaie ok?
Nu te lua după cei care au spus ca nu vine. Sunt o maaare fană JB, crede-mă ştiu multe despre el deci aprilie 2011 aşteaptă!; x. Funditsă
O sa vina pe 6 aprilie 2011 in Romania, bucuresti, cu un concert 3d toata lumea v-a primi ochelari 3d la intrarea la concert>:d<
Asta eam gasit pe google cautati si voi
nu mai puneti atatea intrebariglm doar cu intrebarile
Din cate stiu eu in 2011 in august dar nu stiu sigur pe cat dar de asta sunt sigura 2011 august stiu din surse oficiale.
Oameni buni voi sunteti intregi? cum sa spui "va veni in 2010"? nu santem in vara anului 2011? voi sunteti chiar dusi de-acasa?!?!?! scuze expresia dar asa e..."luati-va bilete pentru concertul din 2010":O:O:O omg ce lume:O:O:Oasta-i Romania:O si pentru c se cearta? Ptr JB:O:O:O)))
Oameni buni voi sunteti intregi? cum sa spui "va veni in 2010"? nu santem in vara anului 2011? voi sunteti chiar dusi de-acasa?!?!?! scuze expresia dar asa e..."luati-va bilete pentru concertul din 2010":O:O:O omg ce lume:O:O:Oasta-i Romania:O si pentru c se cearta? Ptr JB:O:O:O))) ha)))
A venit de s-a spart.erau niste zvonuri cum ca vine in Romania in iulie 2011.si ce a mai venit, cred ca toata tara a fost la concertul lui.da de fapt de unde ca draga noastra tara era pe lista "s-ar putea sa vin daca am eu chef si nu imi este lene" dar... de unde atata lapte si miere ca nu a venit si am impresia ca my world tour este incheiat ce ceva timp.Deci ce pacat.nu cred ca vine nici anul asta...cica speranta moare ultima.vedem noi, nu?
anonim_4396 întreabă:
AnkaBieber întreabă: