| Instinkt a întrebat:

In curand lansez primul album. S-ar numi "O viata-n Rime" aveti sugestii pareri de alt nume

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

WoW!tongue suna bine, felicitaritongue si mult succeshappy!

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Eu cred ca tu esti un mincinos patologic. Oare exista un alt cuvant care sa te descrie? Astept pareri si sugestii.

| zerozero a răspuns:

Poti sa imi trimiti te rog un mesaj privat cand ai lansat albumul? sunt tare curios sa il ascult. Multumesc. (si eu am facut cateva melodii hip-hop cu mult timp in urma. dar m-am lasat pana la urma. posibil sa continui mai tarziu. pe la vreo 25-28 ani. cine stie.)

| knnight a răspuns:

Bvo ti`e...intra``adevar si eu muncesc la un album. dar ma ajuta bullet si critikblushing

cat despre nume e okhappy...depinde si ce mel ai pe el:p
SuCcEs:*

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. Rime din viata
. O existenta-n rime
... Vietuind - Ritmuind
... Cautand rime, descopar viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene, nu putem noi sa-ti spunem cum sa numesti tu albumul, pentru ca e albumul tau, tu stii ce stari ai expus in el, ce teme ai abordat.'O viata in rime' suna bine, dar parca prea banal totusi, e un titlu bun daca tema predominanta e perpectiva ta asupra acestei culturi Hip-Hopul.Depinde foarte mult de subiecte...insa daca e primul album 'O viata-n rime' e cam tras de par, fiindca tu nu ai avut o viata in rime, esti doar la inceput de drum.Hai,bafta si ai grija sa nu intinezi aceasta cultura, ca deja se-nvart destui oagari prin zona.