Eu cred ca tu esti un mincinos patologic. Oare exista un alt cuvant care sa te descrie? Astept pareri si sugestii.
Poti sa imi trimiti te rog un mesaj privat cand ai lansat albumul? sunt tare curios sa il ascult. Multumesc. (si eu am facut cateva melodii hip-hop cu mult timp in urma. dar m-am lasat pana la urma. posibil sa continui mai tarziu. pe la vreo 25-28 ani. cine stie.)
Bvo ti`e...intra``adevar si eu muncesc la un album. dar ma ajuta bullet si critik
cat despre nume e ok...depinde si ce mel ai pe el:p
SuCcEs:*
Prietene, nu putem noi sa-ti spunem cum sa numesti tu albumul, pentru ca e albumul tau, tu stii ce stari ai expus in el, ce teme ai abordat.'O viata in rime' suna bine, dar parca prea banal totusi, e un titlu bun daca tema predominanta e perpectiva ta asupra acestei culturi Hip-Hopul.Depinde foarte mult de subiecte...insa daca e primul album 'O viata-n rime' e cam tras de par, fiindca tu nu ai avut o viata in rime, esti doar la inceput de drum.Hai,bafta si ai grija sa nu intinezi aceasta cultura, ca deja se-nvart destui oagari prin zona.
Georgiana2796 întreabă: