chiar vrei sa te duci sa-i asculti incantatoarea voce? am auzit ca s-ar putea sa treaca de preselectii la Cerbul de aur...
Naomi o sa fie batut daca apare acolo iti dai seama! Adica pe bune si helloooooo sa fim seriosi la naiba, numai eu la-s bate vreo doua ore bune asa dapai altul, si nu ma intelege gresit nu am nimic cu travestiti gay-ii lesbienele si tot felul de tipuri de oameni dar din pacate cu naomi am avut intalnire de gradul 3 in aeroport la baneasa si a reusit sa ma enerveze tare rau de tot, adica stateam in coada spre politia de frontiera si ala ma impingea pe mine sa il las in fata ca el e doamna si ca doamnele intai! In fine nu si-a luat decat un sut in cur dar daca e sa il mai intalnesc... offf ce scandal o sa fie
Pana la urma n-am primit nici un raspuns concret. oricum stati linistiti nu sunt fana Naomi(urasc comunitatea gay). Doar am chef de putin circ
Mai, dar mie sincer imi place cum canta Naomi.Are voce fata de unele cantarete care fac playback.
Da, o sa cante "Toata ziua-n ascensor" scuze....azi sunt cu chef de caterinca, nu's fana (Doamne fereste!)