Dani Mocanu e un proxenet și și-a bătut joc de multe femei, se tot spunea că va ajunge la pușcărie pentru treburile astea, eu chiar sper să se întâmple, dacă mâine, poimâine, eu voi avea o fetiță, nu vrea să ajungă pe mâinile lui. Într-adevăr, cele vechi au fost mult mai frumoase, dar astea noi pe bune că îți dau dreptate, dar îmi sângerează urechile când le ascult, bun, să zic și părerea mea de ce le ascultă lumea. Simplu, nivelul educației la noi este aproape de zero, doar aprinde televizorul și să vezi ce lucruri au cel mai mult rating, lumea adoră scandalurile și când se vorbește despre iubire, asta pentru că este ceva ce rar se întâlnește cu adevărat. Nu am nimic cu oamenii de ascultă manele, eu nu ascult așa ceva, eu sunt cu muzica rock veche, dar au fost momente în care lumea m-a jignit pentru că nu fac asta, ceea ce o perioadă m-a făcut să urăsc persoanele de le ascultă, dar mi-am dat seama că nu genul de muzică reflectă neapărat personalitatea unui om și am regretat.
Nu ascult asa ceva!
Tu de ce iti pierzi timpul cu ele daca nici macar nu-ti plac?
Manele in alte tari - care alte tari, ca vin din India.
Ce ar fi de ascultat e Goran Bregović - Creațiile lui sunt influențate de muzica tradițională țigănească.