| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Încerc sa nu critic pe nimeni care asculta manele dar după părerea mea toate au aceleași versuri vorbesc strict despre aceleași lucruri, in plus versurile mai ales ale unor maneliști precum Dani Mocanu vorbesc urat cu femeile și le considera proprietatea lor, nu știu decât sa folosească rime care nu au sens și sunt pline versurile de sexism și de persoane care se dau bombardieri! In opinia voastră de ce se vând asemenea versuri și de ce le asculta oamenii iar lumea le apreciază, de ce sunt asa de populare, oare manelele erau diferite in anii 90, astra sunt repetitive și au aproape toate aceleași videoclipuri, aceleași mișcări și chiar aceeași muzica! După părerea mea manelele sunt mai bune in alte țări și astea moderne de acum câțiva ani este doar un trap manelizat! Care este opinia voastră cu privire la manele și oare sunt mai frumoase manelele din alte țări?

2 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Dani Mocanu e un proxenet și și-a bătut joc de multe femei, se tot spunea că va ajunge la pușcărie pentru treburile astea, eu chiar sper să se întâmple, dacă mâine, poimâine, eu voi avea o fetiță, nu vrea să ajungă pe mâinile lui. Într-adevăr, cele vechi au fost mult mai frumoase, dar astea noi pe bune că îți dau dreptate, dar îmi sângerează urechile când le ascult, bun, să zic și părerea mea de ce le ascultă lumea. Simplu, nivelul educației la noi este aproape de zero, doar aprinde televizorul și să vezi ce lucruri au cel mai mult rating, lumea adoră scandalurile și când se vorbește despre iubire, asta pentru că este ceva ce rar se întâlnește cu adevărat. Nu am nimic cu oamenii de ascultă manele, eu nu ascult așa ceva, eu sunt cu muzica rock veche, dar au fost momente în care lumea m-a jignit pentru că nu fac asta, ceea ce o perioadă m-a făcut să urăsc persoanele de le ascultă, dar mi-am dat seama că nu genul de muzică reflectă neapărat personalitatea unui om și am regretat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu ascult asa ceva!
Tu de ce iti pierzi timpul cu ele daca nici macar nu-ti plac?
Manele in alte tari - care alte tari, ca vin din India.
Ce ar fi de ascultat e Goran Bregović - Creațiile lui sunt influențate de muzica tradițională țigănească.