| Psihologul a întrebat:

Inna Feat Juan Mangan - Un Momento. Piesa este proaspata lansata azi. Spuneti-mi ce credeti voi despre ea? Merita Inna?
http://razzvy.blogspot.com/2010/09/nna-feat-juan-magan-u n-momento.html

6 răspunsuri:
| Georgiana21 a răspuns:

Eu nu am nimic cu ea, ascult muzica ei, îmi place, însă, să fim realişti. Ea dă bine pe ecrane, nimic mai mult.Nu se poate lăuda cu o voce"extraordinară".
Am avut "ocazia" de a participa la un concert al ei anul trecut, şi am constatat că pe playback merge treaba bine. Când "cântă" live, e varză, cu totul pe lângă.
Dar asta e lumea de azi.Contează să arăţi bine, eventual câteva fustiţe mini şi nişte chiloţei, iar lumea te va iubi!
Inna s-a promovat prin "goliciune" (să fim serioşi, atunci când apare, e mai mult goală decât îmbrăcată). Tot meritul este al trupei PLay&Win, ei au compus piesele, i-au modificat vocea aia.
Dacă aţi auzit-o vreodată live, aţi observat şi voi că lasă (foarte mult) de dorit.

| Psihologul explică:

@Georgiana12 Ai dreptate. Sincer, ai dreptate. Tot meritul este baietilor de la Play&Win.
Restu'? Ce spuneti?

| CM7YRE a răspuns:

Georgiana, daca tu nu crezi, uita-te aici.live la radio...
http://www.220.ro/vedete/Inna-Live-La-Radio-In-Franta/KAjjSGwOhs/
Mie chiar imi place melodia asta lansata aici, poate la inceput a facut playback, sa zicem, dar acum canta live

| Georgiana21 a răspuns:

CM7YRE - În primul rând mulţumesc frumos pentru că mi-ai apreciat răspunsul ca fiind "STUPID".
În al doilea rând, este părerea mea. Şi da, cânta live 2, 3 cuvinte pe melodie şi atunci ar trebui să apară cineva să-i spună să tacă.
Nu am de gând să ma cert cu tine pe seama acestui subiect.Este părerea mea, contradictorie cu a ta. Orice argument mi-ai aduce, încă cred că Inna e doar "vedeta"care dă bine la televizor. Şi punct.Nimic mai mult.
Slavă Domnului cu tehnologia asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E chiar faina melodia! Bravo ei. pe cand altii o critica ea castiga bani la greu. happy Bv ei, chiar imi place de fata asta

| adina_6125 a răspuns:

Mi imi placa cum canta si ask muzica ei si melodia ast a e chiar faina