Inna, Shakira si Michael jackson Cum poti sa-l compari pe justin bieber cu michael jackson? )) justin bieber nu face nici 2 lei pe langa michael jackson.
Inna sau Alexandra Stan?
Alexandra Stan.
Lady Gaga sau Shakira?
Lady GaGa.
Justin Bieber sau Michel Jackson?
Cum poti sa il compari pe Justin Bieber cu Michael Jackson? Justin este de maxim un an pe piata... iar Michael si-a petrecut viata traind in lumea muzicii. Orice om care gandeste logic{si care este un fan Bieber care ii accepta si pe ceilalti}, l-ar alege pe Michael.
Buna!
Alexandra Stan
Shakira
Justin Bieber - nu ca as fi nebuna dupa el dar nu imi place muzica lui M. J
Fundita?
Inna pentru ca face romanica cunoscuta pentru ceva bun.
lady gaga pentru ca shakira e mult prea old in muzica.
michael jackson pentru ca pustiu de bieber nici nu se compara cu ce'a fost michael.
pup, loly
Inna e mai tare
lady gaga e muult mai originala si pun pariu ca a castigat mai multe premii decat s.
michael jackson ca si. b. nu se ridica nici la standardele celui mai slab cantaret(fara suparare daca esti fan al lui si. b. dar chiar nu-mi place)
Muzica lui Alexandra Stan nu o ascult deci Inna pentru ca are voce superba si succes de nedescris
Lady GaGa, are o voce misto si cantece frumoase si are si un "profil"de admirat.
Michael Jackson-pentru ca nu poti pune un pusti de 15 ani pe langa un fenomen al muzicii pop si rock.
Justin e prea micodata, a doua oara nu poti compara un adevarat muzician si un pusti fals pe care toata lumea il consideara bun doar pentru ca se urca pe scena si canta cateva versuri:-p
Deci, Inna, Lady GaGa si Michael Jackson(unul ca el nu va mai fi)
SARBATORI FERICITE!
Buna!
Inna sau Alexandra Stan? Alexanda Stan, categoric.
Lady Gaga sau Shakira? Lady GaGa.
Justin Bieber sau Michel Jackson? M. J.
Pa.pa!
1.amandoua
2.Shakira
3. M. J(nu imi place asa mult, dar e mult mai bine ca Justin Barbier )
1 alexandra stan
2 orice in afara de ledy gaga deci shakira
3 chiar daca nu mi pl justin bieber pe el il aleg
pup
Inna
Sakira
MJ(imi place si Justin Bieber mult, dar nu vad de ce l-ai pus langa cel mai tare din muzica pop)
Cum o poti compara pe Alexandra Stan cu Inna.(parerea mea)
Amandoua.
Michael Jackson.
1. Inna
2. Shakira
3. M. j
pS: daca te uiti mai bine majoritatea au ales la 3 Michel... justin biberon nu se compara cu el. asa ca nu ai nimerit-o acolo.
jos biberooonn!
Pai la prima intrebare Niciuna la a doua intrebare le aleg pe amn iar la a treia intrebare. Michael nu am asc. cu toate ca imi place cum canta deci JB