| MadaTeIntreaba a întrebat:

Intr-o noapte am visat ca eu eram acasa la justin drew bieber.Atunci stateam in casa doar si doar cu el. Dar, intr-o alta zi, prietena mea imi spunea:
-Fata, fata stii ce am visat odata?
si eu i-am zis:
-Ce fata?
ea a zis:
-Am visat ca eram pe o mare. Justin Drew Bieber s-a innecat in mare si eu am facut cruce si am sarit in apa. Dupa ce l-am scos am fugit cat am putut de tare. Iar el a srigat:
-Stai, stai vreau sa te rasplatesc.
Si apoi, cand a vazut ca a plecat s-a dus pe mare (prietena mea). Apoi a venit si Justin drew Bieber si a zis:
-O fata m-a salvat. Oare cum o chema?
si ea a zis:
-Yo sunt fata aia care te-am salvat.
si el a zis:
-Da!:-o Cum te cheama? happy
si ea a zis:
-Ma cheama Mariana. Tu cati ani ai? (ea stia dar vroia sa il puna la incercare)
si el a zis:
-Am 1 an.
si ea i-a dat o palma si a plecat apoi a zis stai! mai ai 2 minute?happy
si ea a zis:
-Ok, ok mai stau 2 minute.
Si s-au sarutat. happy
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti happyhappyhappyhappy
credeti ca visele se pot implini?

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Buna,
Visele nu se pot indeplini niciodata, mai ales visul tau si al prietenei tale. Sunteti la distanta, nic macar nu va cunoasteti.Visele nu se pot implini NICIODATA! Ele sunt niste fantezii.Cateodata sunt foarte aberante.

Stai linistita in privinta viselor, nu se vor implini niciodata!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!happy

17 răspunsuri:
| 13h13 a răspuns:

Nu

| Bianca123 a răspuns:

Nu unele, de exemplu asta nu

| Maddelle a răspuns:

Cred ca atat tu cat si prietena ta ar trebui sa va treziti.

| AngieT a răspuns:

Patetic!

| vladvlad23 a răspuns:

Nu prea cred pentru ca justin drew bieber nu vorbeste romana. Si este imposibil daca tu sau prietena ta nu vorbeste perfect engleza atunci garantez ca nu o sa se indeplineasca. Oricum sansa ca asa ceva sa se intample este de 1/1000000. Deci... oricum priveste partea buna. Cea cu 1. Nu spun ca visele nu se pot implini dar de obicei visele au o anumita semnificatie de exemplu ca a visat ca au trait fericiti pana la adanci batraneti asta poate insemna ca o sa isi gaseasca un prieten sau pe cineva cu care o sa se inteleaga foarte bine pe o lunga perioada de timp.

| Method a răspuns:

Mai ales cele cu bieber rolling on the floor)
Te-ai gandit prea mult la el si l-ai visat. pana mea

Hey cand are concert Bieber in Romania? sa-l asteptam cu pietre

| Tawny27 a răspuns:

Nu visele de genul asta. laughing

| LoveIsMyDrug a răspuns:

Doamneeeelaughingrolling on the floor
ce vise au uniiiiiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, sunt doar vise! Cand eram foarte mica, visam orice: ca inot in papusi, ca imi cumpar un magazin de jucarii pentru fete, si alte chestii pentru copii. Dar nu s-a implinit nimic! Asa cum am visat eu aseara... Pe Lady Popular (nu stiu daca joci sau nu), visam ca eram cea mai celebra si frumoasa domnisoara! Dar logic ca era doar un vis... laughing laughing Bafta cu visele!winking

| Asyul95 a răspuns:

Depinde. Daca prietena ta, are posibilitatile sa-l intalneasca pe Justin Bieber.La varsta de un an. Daca am inteles eu bine.Deci poate fi, si poate nu fi... s-a intalnit ea cu o vedeta...de 1 an? deci se vede dupa timp!

| Radioactive a răspuns:

rolling on the floor NU! Unele da! Dar in cazul asta, nu! Si Doamne cat de stupid poate fi sa il visezi pe JB. Pt mine ar fi cosmar...

| MadaTeIntreaba explică:

Nu vad niciun raspuns dar stiu ca sunt 10 ce se intampla? sadsad

| EpicName a răspuns:

Mai crezi in povesti si vise?

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Nu doamne ce vis poti sa ai rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se implineste daca vrei turolling on the floor

| MissChocolatte a răspuns:

Nu, categoric asta nu, pentru mine visul tau e ca un cosmar laughing mai bine as visa chesty din the grudge care macar stiu ca nu 's reale decat sa il visez pe Biber ala care stiu ca exista laughingrolling on the floor

| vanessa_8029 a răspuns:

Eu zic ca sunteti prea obsedate de JBhee hee

si visele normal ca se pot implini. dar nu asta straight face