| FURNICA a întrebat:

Intrebare capcana:
De ce nu va plac manelele?

Răspuns Câştigător
| checkmybrain a răspuns:

Da-mi un motiv pentru care mi-ar placea lipsa de cultura, de educatie, lalaitul acela care nu poate fi considerat "voce", si nu in ultimul rand, versurile care nu transmit niciun mesaj. Pur si simplu, nu cred ca maneaua ar trebui considerata un "gen muzical". Maneaua e despre bani, femei, dusmani, Armani si D&G, si desigur, baga tot felul de prostii in capul copiilor(si chiar si adultilor). Pentru mine muzica este foarte importanta asa ca evit sa vorbesc cu "manelisti" si "maneliste". Mi-e rusine de ce a ajuns tara asta, mi-e rusine ca sunt romanca, si motivul pentru care simt atata dezgust fata de tara in care m-am nascut, sunt manelele.

28 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Linia melodica nu este rea, daca nu ar fi versurile! "Sa moara dusmanii mei, ca eu am bani mai multi ca ei..."Linia melodica este o mixura de muzica sarbeasca, orientala, turceasca si... tiganeasca (care nu este intotdeauna urata!). Si daca nu ar fi lalaielile, gen "oooooooffffffff viataaaaaaaa meaaaaaaaa"!

Abh
| Abh a răspuns:

In primul rand din cauza celor care le canta, niste smecheri plini de bani care, cu siguranta nu si-au castigat banii cinstit prin munca.

| RXN a răspuns:

Nu e vorba ca nu-mi plac, sunt doar indiferenta, nu-mi pasa de ce se vaita/lauda e acolo. Din partea mea, sa fie si imnul tarii o manea, atata timp cat nu sunt obligata sa le mai aud peste tot unde merg in tara asta[si nu numai].

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Nu imi plac manelele pentru ca transmit un mesaj analfabet.am ascultat o singura manea in toata viata mea si am ramas uimita! se vorbeste cu "este"in loc de sunt! angry(X

| darrio2007 a răspuns:

Nu este intrebare capcana.Nu imi plac manelele asa cum nici tie nu iti place un anumit gen de muzica.

| Mikiee a răspuns:

Ma enerveaza...ma streseaza. Este un gen muzical care ar trebui interzis si scos de pe piata. Urasc manelistii la fel de mult cum solista din trupa La Roux o uraste pe Taylor Swift.

| Domyno a răspuns:

Ha... ce intrebare! De ce nu imi plac? hmm pai i-a sa vedem...
In primul rand sunt cantate de rromi (majoritatea), iar eu nu suport tiganii, cand ii vad, ma rog sa invie Hitler... Iar cealalta "parte" ce canta manele, sunt o gloata de prosti asta sunt, niste pitzipoance si niste cocalari, care efectiv irosesc oxigenul degeaba!
Iar mesajele manelelor... uah.sunt absolut idioate! Atat de tare le urasc incat le asociez cu bietul popor roman, si nici muzica romaneasca nu mai ascult!

| rosto a răspuns:

Sa ai tu ce te-ntrebawinking

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Pentru ca e vorba doar despre bani, masini, si femei straight face.
Si, sunt chiar stupinezenii;-j

| gabitza_6878 a răspuns:

1.cantaretii: praf...niste cocalari burtosi care fac mai multi bani decat face un om cu facultate (that's not fair!) si umbla cu pitzipoancele alea chioambe, cracanate si proaste
2.muzica: ceva oriental care nu-mi place
3.versurile : holy fuuuucK! bani, femei, masini, dusmani, basini, arfe, si cam atat.doar despre asta stiu ei sa cante
4.stilul : "plin da aur si pa cap cu 3 kile de gel, le-am vrajit pa moment, caci eu sunt :guta/romeo fantastik /salam/parizer/etc"
5. fanii: de ce m-as alatura ca fac unui grup de prosti cand pot sa ascult orice alt gen de muzica si sa ma alatur unui grup de oameni civilizati?
5. pentru ca tocmai s-a mutat un interlop langa mine ( si-a facut vila.moderna dar nu se putea abtine sa nu isi lase marca de rrom: traba aia de lemn de la acoperis. chestia aia colorata si chiar acum asculta manele si eu am capul varza in momentul asta din cauza lui crying
6. pentru ca 99% din ei nu sunt civilizati
7.videoclipurile : chiar daca au atatia bani, nu sunt in stare sa mearga la un om cu experienta care sa le faca un clip cum trebuie. isi fac chestii d-alea de proasta calitate
as putea sa vorbesc despre parerea mea despre manele ore in sir! dar ma rezum doar la atat

| pauladrian a răspuns:

Nu-mi plac, imi placeau acum cativa ani, acum s-au prostit toti cu ''eu sunt sefu'' si prostii din astea care nu ma caracterizeaza.

| oanecorleone a răspuns:

Mie imi plac happy

| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Pt ca nu imi plac si punct tongue

| LittleandLiars a răspuns:

Nu imi pot da seama de ce este o intrebare capcana mie nu imi plac manelele deoarece acest stil nu ma reprezinta pe langa asta acestia au trei subiecte cu care canta "Banii","Femeile","Dusmanii".oh go on nu imi placwinking

| RaduPetrisor a răspuns:

Pentru ca in ele canta niste persoane suprapoderale cu tarfe ce danseaza langa si manelisti canta ca o mata stransa de gat sau ca un caine care are capul bagat in wc :]] si canta pe aceiasi tema cas mai tari ca dusmani lor si ca isi iubesc femeile chiar daca le inseala cu amanta/ele sau cum le mai numesc ei concubine

| LoveToHate a răspuns:

Le urasc asa mult pentru ca le canta tiganii aia "borati". Care se cred smecheri ca au bani si femei.Puuu...Nu au nici un pic de cultura.
Tiganii aia care nu stiu sa faca diferenta de un subiect si predicat astia nu fac diferenta nici macar de o melodie clasica si una rock se dau ei mari cantareti puuuu.
Dooamne si melodiile ala...toata ziua aceleasi versuri, aceeas tema. Le urasc!
Cel mai tare urasc pe lume tiganii si muzica lor care nici macar nu se poate numi muzica!
Daca as avea vreo putere as distruge tiganii cu tot cu muzica lor.
I-as omor pe capete pe tiganii astia si melodiile lor nici macar nu l-as mai fi pus pe piata.

| KaMy a răspuns:

Sincer mie nu imi plac deoarece majoriatea spun acelasi lucru despre bani despre dusmani etc etcrolling on the floor si in al doilea rand nu imi place cum canta pe nas, si mai sunt si videoclipurile nu trebuie sa mai repet si eu ce au spus ceilaltilaughing

| OneMoreGirl a răspuns:

De ce?

| SweetHeartAlly a răspuns:

Deci imi place de voi ca ma faceti sa rad unii din voi nu stiti ce mesaj transmit manelele logic aia care asculta stiu aia care nu asculta nu stiu la suferinta unii asculta manele ca transmit un mesaj care te face sa plangi adica na eu una nu prea ascult manele numa la ocazii da nu i critic pe cei care asculta da sunt unele manele frumoase si app nu sunt rromi toti nu ati vazut ca salam se asculta in america un american la ales pentru melodiile lui deci no sa dispara prea curand genu asta de muzica

| cockie_green a răspuns:

Nu imi plac manelele deoarece:
sunt cantate de niste inculti/inculte
mesajul lor este numai despre suferinta, prostie etc
ne facem de ras. adica fata de alte tari. de parca tara asta numita Romania nu e deja facuta de ras ne mai trebuiesc si manelele
si multe alte motive.si ca sa inchei o sa va citez din George Pruteanu:
" Sa asculti manele e ca si cum te-ai scobi in nas "

| Dove a răspuns:

Din manelele astea poti face un proverb referinduse la orice dar sa o spun pentru manele :Maneaua in Romania e un mare fenomen dar asta nu inseamna ca e de calitate.

| anna7_4794 a răspuns:

In primul rand, cei care le interpreteaza sunt niste oameni fara pic de cultura sau educatie, care au in cap doar femei dezbracate si bani cu sacul. In al doilea rand, muzica este tiganeasca iar versurile nu transmit nici un mesaj doar obsesia pentru putere si lux. Si in al treilea rand, din cauza manelistilor tara noastra are renumele pe care il are si din cauza lor imi este rusine ca traiesc in aceasta tara.

Si de ce este o intrebare capcana?

| davidwarner a răspuns:

Nu imi place mesajul pe care il exprima, videoclipurile si nu imi place nici macar cum suna...

| Hathor a răspuns:

Of intrbarea asta a mai fost puna de 100 de ori!
Dc nu`mi plac pentru ca :nu ma simt eu bine cand le ascult multumit?

| Crucified a răspuns:

Pentru că este de căcat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac asa ca...no commenttongue

| Чернобыль a răspuns:

Lipsa de cultura.

| hanny_4658 a răspuns:

Pentru ca nu e un gen de muzica.Canta numai tziganii nu ca as avea ceva personal cu ei dar nu imi plac.Langa ei danseaza curve.Pentru ca tot timpul spun;; boss de boss...si blabla bla...la ei banii sunt totul

Întrebări similare