Ma fata, tu gandesti inainte sa spui (scrii) ceva?
"rock satanist"? De cand exista asa ceva?
Nu îl urăsc dar nici nu mă pasionează muzica lui.
Este totuși ascultabilă pe lângă multe trupe care se vor a fi rock: Evanescence, BVB, Paramore, Vama, Radiohead...etc.
Întrebare: tu ai habar ce-i ăla rock satanist? Nu de alta, da eu n-am auzit până acum de genul ăsta de muzică. Poate mă ajuți și pe mine cu o definiție ceva. Sau tu tot ce vezi așa mai ciudat cataloghezi drept satanism?
Ar trebui sa-ti scoti biblia din urechi si celelalte orificii si sa lasi rahatu sa iasa ca esti mai plina de el decat toata industria "muzicii" pop de acum.
Fată dragă, în primul rând nu există rock satanist. Mai sunt anumite trupe de black metal care promovează într-un fel sau altul îndepărtarea de la religie, dar în niciun caz 'rock satanist'.
Şi nu e o ciudăţenie, e doar un artist ca oricare altul de muzică metal ceva mai 'excentric'.
N-ai habar, n-ai cunoştinţe despre genul ăsta, inventezi tâmpenii, nu mai vorbi!
O data ce intrebarea e adresata celor care il urasc pe nenea, ce ar mai putea spune de muzica lui...
Sa nu te prind ca daca intreaba cineva:"Ce gen de muzica asculti?" tu sa raspunzi "Rock"!
Ce canta Marliyn Manson este rock in adevarut sens al cuvantului!
Cum sa pui o intrebare de genul "ce parere aveti?" dar s-o adresezi doar citez "celor care-l urasc"? E penibil... Asta lasand la o parte faptul ca nu exista "rock satanist".
RockaruL întreabă: