| dragutza a întrebat:

Intrebare pentru fanii Michael Jackson! care este cel mai ciudat, dragut lucru pe care l-ati aflat despre el sau il stiti? uimiti-va! fundita e a voastra daca spuneti ceva frumos, dragut, interesant, ceva mai rar auzit sau chiar nou-nout care sa-mi placa, deci straduiti-va!

Răspuns Câştigător
| M.madallina a răspuns:

Cel mai frumos lucru pe care l-a spus a fost:''cunoaste-ma inainte sa ma judeci''si el a mai zis:''oamenii ma cred straniu, fiindca iubesc lucrurile simple... mi-a fost scris sa caut o compensatie pentru copilaria pe care nu am cunoscut-o.''

24 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

M-a uimit faza aceea cand i-a ars parul...si m-a intristat foarte mult.

| inna a răspuns:

Cel mai ciudat lucru care l-am auzit despre el este ca a fost gayhee hee

| antonius74 a răspuns:

Cele mai interesante lucruri pe care le-am auzit despre el sunt ca era membru al unei famili regale dintr-o tara din Africa (din '92 daca nu ma insel) si din membru raelian de onoare, pentru eforturile sale pentru o pace globala (asta sigur din '92)

| M.madallina a răspuns:

Cel mai dragut lucru pe care l-am auzit despre el a fost ca a infiintat acea fundatie pentru copii '' heal the world'' si ca a donat atati bani oamenilor neajutorati.

| angella1972 a răspuns:

Mi-a placut foarte mult discursul fiicei sale la inmormantare, acela cand a zis ca mickael a fost cel mai bun tata din lume.si mi-a mai placut un impresar roman, cred ca-l chema avram, care a zis ca la vizita lui din romania, mickael vizita un orfelinat, iar iliescu, presedintele tarii pe vremea aceea a fost lasat sa astepte, pentru ca mickael se juca cu copii. iata ca a fost prea bun pentru lumea asta rea, de aceea dumnezeu l-a facut ingerul lui cu glas minunat.

| mcrenma a răspuns:

Cel mai ciudat, ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minori, si cel mai dragut, tot ce face pentru copii thinking

| Dior a răspuns:

Hmm...cand a murit multi oameni au venit la imormantarea lui, iar are pe piata revista bravo michael jackson si cati oameni ascultau muzica lui doamne! Si era in formatia jackson5 impreuna cu fratii lui, si cum a putut sa fie a asa de slab? nu prea manca,,, El a fost regele michael jackson, uimitor cu multi fani il iubea dar cand a murit si cand au afalt asta fanii nebuni dupa el cred ca au fost foarte tristi.Saracii fani daca ar sti pe ce lume ar trai si pe omul asta michael jackson sal lasa in pace, nu doar vedetele sunt importante ci si fanii lor pentru si ei trebuie ajutati, am vazut intr-un canal de muzica copiii din africa vai ce slabi erau na aveau nimic nici mancare, dar michael jackson putea sasi cumpere orice vrea ca avea milioane si milioane de bani!"asa ca atat am avut de zis...bye!

| Dior a răspuns:

El avea muzica grozava!

| BiiBiis a răspuns:

Nu a fost gay. i-au placut femeilewinking

eu cel mai ciudat lucru care l-am aflat despre el este ca ar avea inca un baiat. nu stiu cat de noua sau cat de veche este barfa big grin

| Nemesis_9263 a răspuns:

Pfffff... m-as stradui dar sincer nu prea imi vinelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai ciudat lucru care l-am auzit despre el a fost atunci cand s-a spus falsul lucru ca el ar fi intretinut relatii sexuale cu copiii, dar cel mai frumos a sunat chiar din gura lui:"Cand deschid gura iese muzica".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu judecati o carte dupa coperta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit despre el zicala sa cun oastema si uitate in inima mea...si intrebata daca mi-ai vazut copilaria

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos lucru pe care la zis michael este:multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat darul vocii si al dansului si multumesc oamenilor ca mi-au dat ocazia sa fiu ascultat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai interesant lucru despre el este acela ca el a reusit sa inteleaga dragostea pentru semenii lui si atunci cand a fost ranit a intors si obrazul celalalt si a avut puterea de a ierta si a iubi in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult imi place...ca mereu era foarte dragut, deci imi place apsolut tot! MICHAEL JACKSON e regele muzicii pop in adevaratul sens al cuvantului(am 10 ani)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul e dragut la el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai ciudat lucru e ca ar fi fost o femeie pe care o chema ''Billie Jean''si ar fizis ca are un copil cu mj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezultatul aotopsiei m-a uimit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul dintre cele mai DRAGUTE lucruri la MICHAEL a fost masca ce o purta in jurul anilor 2000. Bineinteles ca jurnalistii faceau scandal pe motivul acesta, dar... eara atat de dragalas cu acea masca! Am vazut niste imagini in care ochiii lui negri te faceau sa visezi aproape, numai ei se vedeau! Dar nu simteai nevoia sa ii dai masca jos si sa ii vezi fata. Il iubesc! E cel mai bun! Va pup pe toti fanii lui Michael!

| AlinaAndreea21 a răspuns:

Nu cred ca am auzit nici un lucru ciudat despre el. si chiar e adevarat a avut al patrulea copil si nu a facut mai mult de 2 operatzii estetice la nas si a albit deoarece suferea de lupus si vitiligo

| ionelagold a răspuns:

Se spala pe dinti seara inainte de culcare cu 3 tipuri de pasta de dinti.

| michaeljacksonmj a răspuns:

Cel mai dragut lucru de spre KING oF pop este ca el e un "adoloescent" si la 50 de ani. Vroia sa intre in pilea copilariei pe care nu a avut-o niciodata. "Stateam si plangeam privind pe fereastra cum in parcul aluturat se jucau copii si eu trebuia sa munceasc, sa cant"

| rexxar a răspuns:

Cel mai profund lucru pe care la zis a fost in will you be there :will you still care Will you be there In my trials and my tribulations Trought our doubts and frustations In my violence In my turbulence Throught my fear and my confesions In my anguish and my pain Throught my joy and my sorrow In the peomise of another tomorrow. I`ll never let you part Four you always in my heart ma cutremurat