Daca il iubesc nu conteaza cum arata...cat de rau poate sa arate
tot ce trebuie e sa ma iubeasca si sa nu ma faca sa sufar
Da, oricat de urat ar f din punct de vedere fizic, cu timpul te obisnuiesti si nu ti se mai pare asa urat si nu cred ca exista persoana absolut urate , e adevarat ca unii sunt mai frumosi alti mai urati, dar multi nu stiu sa se aranjeze astfel incat sa arate cat de cat bine, probabil mai mult neingrijiti decat urati
conteaza si aspectul fizic, dar este destul de impotant ca sa ai langa tine un baiat care sa te inteleaga si sa-ti asculte problemele.
Nu conteaza fizicul ci launtricul persoanei.De multe ori un ambalaj frumos e absolut infect, si stii un baiat frumos e unul care nu e de incredere.Pe cind unul mai putin frumos poate ascunde o lume interioara extrem de vasta.Nu exista oameni uriti, suntem asa cum ne'a dat Dumnezeu si daca el ne'a luat din paloarea splendorii inseamna ca a suplinit acest fapt prin altceva.
Sincera sa fiu nu! L-as avea langa mine numai ca prieten si eu as fii pentru el acelasi lucru, o prietena Eu vreau un baiat cat de cat frumusel si care sa fie alaturi de mine si sa ma iubeasca
Pai, important e sufletul persoanei respective. Eu zic ca fizicul se poate schimba. Depinde la ce te referi prin urat. Daca e vorba de cosuri, grasime, ochelari, astea se pot remedia cu timpul.
Desigur
"Absolut urat"? sa fim seriosi, nu exista asa ceva
Si in plus, o relatie nu se bazeaza doar pe atractie fizica frumusetea e relativa, trebuie sa invata, sa iubim ce e in interior
Putine persoane ajung sa ma cunoasca si sa ma inteleaga, iar daca ar fi cineva care ar face asta probabil m-as apropia instant de el, dar pana la o relatie e mult...acum sa nu crezi ca-l judec dupa fizic, pentru ca niciodata nu fac asta, dar o relatie presupune mai mult, in opinia mea, cu toate ca prietenia mi se pare un foarte bun punct de plecare...
Mai sincera s fiu o persoana care este pe dinauntru frumoasa e si pe dinafara. adica daca te intelegi bine cu el si din astea e ok dc s nu fi cu el? poate cu timpu ajungi sal iubesti. mai ales dp ce il cunosti mai bine. Eu sunt de conceptia ca nu exista persoane urate adica fiecare are ceva frumos. poate merita s ii dai o sansa
Pai, depinde. Daca chiar l-as place si daca CHIAr m-ar intelege si m-ar asculta cand am probleme nu cred ca ar conta foarte mult cat e de urat. Bine asta in cazul in care nu e "Absolut urat" cum ai spus tu, desi ma indoiesc. Pana la urma si aspectul fizic conteaza, nu foarte mult, dar conteaza putin
Nu as putea fi cu el doar pentru ca e singuru` care ma intelege si ma asculta, ar putea fi cel mai bun prieten al meu, "alinarea mea", dar nu iubitul meu, daca nu simt nimic pentru el, si aspectul sau fizic ma lasa mai mult de cat...rece. Sa fim seriosi ca si aspectul conteaza, nu poti avea un iubit despre care sa zici ca este "absoult urat" dar te intelege, deci nu, nu se poate sa`mi placa, dar sa fie absoulut urat. Frumusetea este, intr-adevar in ochii privitorului dar...totusi.
So`...nu.
Sa fi iubita`! :*:*:*
Buna, ti am citit intrebarea si iata parerea mea: O relatie presupune in primul rand intelegere si nu se poate stabili intre 2 pers identice in principii pentru ca atunci noutatea si farmecul ar fi inexistente.Probabil persoana respectiva te intelege, iti place sa comunici cu ea, pe mess, la tel, probabil e inteligent si stie cum sa intretina farmecul asta, dar totusi cand il vezi., iti pui semne de intrebare datorita aspectului sau fizic. Eu una zic sa nu ii dai sperante pentru ca intr o relatie deci exista intelegere se creaza la un anumit moment divergente si daca nu exista liantul de atractie fizica, atunci se destrama totul.Gandeste te bine si procedeaza cum consideri ca ar fi corect.Succes
anonim_4396 întreabă:
xJustJuss întreabă:
Patricia444 întreabă: