| OmletteDuFromage a întrebat:

Intrebare pentru rockeri: Ce ascultati in afara de rock/metal/punk? Ma refer la zilele alea, cand aveti chef si de ceva mai "normal".

13 răspunsuri:
| OmletteDuFromage explică:

Eu mai ascult cateodata reggae, folk si muzica dinaia veche care nu as putea-o categorisi...as jigni-o daca as zice ca e pop. http://www.youtube.com/watch?v=RHIIATt0BaM un exemplu.

| IMC90 a răspuns:

Muzica mai veche. Asta noua nu pot sa o deosebesc de manele.

In al II-lea rand nu stiu ce intelegi tu prin rock. Rock nu inseamna numai metale. Si Laura Stoica a avut chitara...

| OmletteDuFromage explică (pentru IMC90):

Eu inteleg prin rock ce nu inteleg altii prin orice altceva.

| IMC90 a răspuns (pentru OmletteDuFromage):

Muzica se asculta din varii motive. Eu unu' am urmarit mereu versurile, nu imi plac melodiile fara nici un fel de mesaj. Mai ascult ca sa ma relaxez si niste melodii mai simple dar nu inseamna ca le apreciez in mod deosebit happy

| OmletteDuFromage explică:

O stiu. Young man! Si aici gresesti, in afara de noi astia care mai asculta muzica in adevaratul sens al cuvantului ca suntem mai diferiti [altii ar intelege mai prosti prin asta] ca ascultam asta, melodiile astea sunt moarte de mult, fiindca daca iei orice om de pe strada, random, cel mai probabil nu o sa stie melodia/melodiile astea...sau, in cel mai bun caz, o sa o stie din auzite.

Eu sunt dependent de muzica. Nu trece o zi fara sa ascult muzica. Imi place muzica buna, in general, dar sunt de acord si cu aia mai "brutala" ca death-ul sau black-ul, fiindca si alea transmit un mesaj. Ai dreptate, si eu in cea mai mare parte ascult muzica pentru mesajul pe care il contine, dar, nu as putea sa ascult o melodie, sa zic despre...incalzirea globala (cel mai tampit exemplu care l-am dat vreodata) pe ritm de manele. Fiecare percepe altfel sunetul, asa ca ce mie mi s-ar parea mana cereasca, tie poate sa ti se para rahat... turcesc.

| IMC90 a răspuns (pentru OmletteDuFromage):

Sa incerci si gothic happy

Mnea, nu prea e genu` meu. Am ascultat folk si pagan metal, si alea imi plac mult, dar gothic-ul nu se prinde de mine.

| Downfall a răspuns:

Nu ştiu ceva mai normal sau mai frumos decât rock-ul...

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai eu nu prea ma plictisesc de de rock si astea! de obicei daca nu ascult metel rock ascult rock alternativ si tot ascult ceva ce-mi placelaughing!

| Dumnezău a răspuns:

Reggae,rap,jazz,ceva country iar din categoria muzicii de topaiala, Faithless si The Prodigy

| Bogdanux a răspuns:

Muzica disco si pop(anii 80), folk, blues.

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai ori nu ascult, ori ceva gen rock dar mai clasic sau mai alternativ. Sper ca te-am ajutatwinking.

Întrebări similare