| Raengar a întrebat:

Intrebare pentru rockeri
salut sunt un pic confuz de aceea intreb. sunt un mare fan al trupei linkin parca dar am vazut ca pe TPU unii rockeri considera ca nu e o trupa rock
din ce stiu in hybrid theory si meteora e rock cam 90% exceptand partile in care face rap mike shinoda
dar cu ultimul album in afara de melodia blackout care are si screamo intr-adevar melodiile sunt cam soft
oricum voi ce credeti face de rusine rockul sunt ok sau nu au ce cauta in industria muzicala
p. s. tin sa precizez ca de asemenea ca cateva mici exceptii canta si foarte bine live

as dori ca parerile sa fie argumentate

10 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

In legatura,cu rap-ul,ei cumva sunt obligati sa bage si partile de rap ale lui Shinoda,pentru ca genul lor este rap rock; nu se poate evita chestia asta.

Intr-adevar, au devenit mult mai soft odata cu Minutes To Midnight, insa asta nu cred ca ar trebui sa le stearga din prestigiu.Am vazut o multime de oameni care au ascultat doar primele doua albume, si spun ca Linkin Park nu a mai existat pentru ei dupa aceea; nu pot sa-i inteleg.Adica,nu mai vrei sa asculti o trupa doar pentru ca si-a schimbat stilul?

Eu nu consider ca fac rock-ul de rusine, desi in ultimii 4-5 ani au devenit ultra-mega-hiper comerciali. straight face Ii vezi la oricine pe telefon,si fiecare taran stie o melodie de la Linkin Park. Damn, pana si maica-mii ii plac melodiile de pe ultimul album. laughing Inca ii consider foarte buni pentru rock-ul ce ne se serveste in prezent, insa n-ar strica daca s-ar intoarce la stilul initial.Asta e si problema cu cei care ii critica,muzica lor a devenit o industrie, fiind ascultata de tot norodul.Dar nu stiu daca inca ii poti numi comerciali pentru muzica in general, insa pentru rock da pana la capat.Iridescent e de aproape o luna pe YT si abia a strans 6 milioane de vizualizari, iar alte melodii pop au strans 40 de milioane intr-un timp egal.Parerea mea ramane mereu una foarte buna despre ei, desi in unele melodii zici ca ii auzi pe Take That sau Coldplay, la cat de usor de inghitit a devenit muzica lor.

| TeoPT a răspuns:

Păi mie îmi plac unele melodii de la începuturi. În rest, nu mă atrage stilul lor. Da, mulți zic că face de rușine rock-ul. În ultima perioadă au devenit foarte comerciali, deci, cam da.

Oricum, frate, nu contează. Tu știi mai bine, dacă zici că ești fan Linkin Park. Dacă pe tine te atrage, ascultă. Acuma ce o să faci, dacă îți zice lumea că e de rahat nu o mai asculți? Fă ce vrei. Cum consideri tu.

Baftă

| TheDarkEmpire a răspuns:

Rap/hip-hop + metal = Nu Metal

| Crisis a răspuns:

Ma, nu e vorba ca nu e rock, are elementele specifice rockului. Iti raspund la intrebare pentru ca eu am zis [alaturi de altii] de Linkin Park.
Trupa asta este o trupa foarte, foarte comerciala, adica oricine ii poate asculta. De exemplu, Patronel Bilgheitz Lautaru [personaj fictiv] poate sa asculte si manele, si house, si rap, si Linkin Park, fiindca e o formatie foarte cunoscuta si versurile sunt simple, nu sunt ''latrate'' sau ''grohaite''. Bine, mereu exista exceptii, dar majoritatea oamenilor care asculta Linkin Park asculta si alte genuri muzicale, Lady Gaga, porcarii.
Eu cand zic ca Linkin Park e de c*cat nu ma refer neaparat la trupa in sine, fiindca desi nu-mi place si nu mi-a placut niciodata stiu ca oamenilor alora nu le e usor si depun munca pentru muzica. Ma refer la Bilgheit Lautaru si la ceilalti oameni care se cred mari rockeri daca asculta Linkin Park si alte formatii comerciale, ca Paramore de exemplu.
Multora nu le place Linkin Park si pentru ca este o trupa destul de linistita, la modul ca pe wikipedia scrie ca ei canta alternative rock si rap rock. Eu personal prefer ceva mai dur, death sau black metal.

| Polaris a răspuns:

1. Cântece comerciale, create doar să le placă publicului.
2. Rap + rock = fail. Nu sună bine,. e un kitsch fără valoare.

| megadeth_5578 a răspuns:

Linkin parca este o trupa comerciala, melodii rele nu au da' ce strica tot dupa parerea mea este rapul. Oricine o asculta si se crede mare rocker si daca intrebi cine-i solistu de la metallica, iti raspunde cu "ce-i aia?", totusi inainte sa ascult rock adevarat ascultam linkin parca, da de cand am descoperit muzica rock adevarata nici nu mai vreau sa aud de linkin parca.

| Raengar explică:

Prieteni va multumesc pentru sugestii si acum sa va zic parerea mea

Recunosc nu pot spune ca ma dau in vant dupa 1000 suns si minutes to midnight
primele albume sunt care imi plac foarte mult pentru ca acolo era 80% rock si 20% rap
acum nici nu pot sa dau o fuga pana in america si sal plesnesc pe mike shinoda pentru ca e rapper si e in linkin parca
Legat de faptul ca au devenit comerciali poate prea comerciali asta stiu si eu si am observat
Ce erau inainte dar de la lansarea filmelor Transformers 1 2 si 3 au sarit practic in aer

Oricum relaxati-va ca nu sunt chiar trupa mea preferata(ma refer ca pentru mine nu este pe locul 1) intr-adevar nici nu ma voi opri insa sa le ascult cantecele(aici ma refer la cele hard)
Oricum trupa mea preferata ramane tot Metallica

| lavi_3436 a răspuns:

La tot taranu la profil la fb vezi 1 guess who, alvril., bug mafia, jb, paramore si linkin parca, deci daca a ajuns sa fie ascultat impreuna cu bug mafia sau guess who nu e cel mai clar simbol al rockului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

[Nu sunt rocker, nu sunt nimic, dar răspund pentru că printre rap mai adaug şi ceva rock uneori, plus că şi mie îmi plac mult Linkin Park].
Uite ce e, fiecare apreciază într`un anumit fel muzica, suntem liberi să considerăm ce vrem.Linkin Park cântă alternative rock, nu metal, rap rock, în fine, subgenuri ale rockului.E totuşi rock într`o oarecare măsură, în comparaţie cu d`astea gen Paramore, Avril Lavigne şi mai ştiu eu care prospături.
Dacă ţie îţi place nu trebuie să te laşi influenţat de alţii, dacă te deranjează, ofensează părerea altora, ignoră`i, vezi`ţi de muzica ta.
De făcut rockul de ruşine nu mi se pare că îl fac, sunt chiar ok, iar partea cu "nu au ce căuta în industria muzicală" nu are nimeni din rândul nostru, celor care doar îi ascultă sau comentează despre ei, dreptul să dea un verdict de genu` pentru că nimeni nu poate obliga o trupă să se retragă pe motiv că nu îi place muzica lor.
Baftă`!

| Sergiul a răspuns:

Rock-ul si rap-ul, nu sunt o combinatie buna, dar nu e si cazul, la, Linkin Park, care fac o treaba excelenta si eu sunt un mare fan al trupei!