Nu prea ai cum sa "convertesti" pe cineva, mai ales daca este vorba despre o persoana care asculta doar muzica usoara sau comerciala. Insa daca tu crezi ca ai vreo sansa, poti incepe prin a-i arata cateva melodii rock alternativ, pentru inceput si sa ii explici despre ce e vorba, in cazul genurilor mai complexe, cu, ar fi thrash-ul sau black-ul (desi ma indoiesc ca persoana in cauza va ajunge sa aprecieze genurile, daca nu e dispusa si daca nu e obisnuita sa asculte asa ceva). Oricum, nu cred ca e o idee prea buna, dar poti incerca. Cat despre filme, nu prea stiu. "Detroit Rock City"mi-a placut foarte mult, insa nu vad cum ar putea determina o persoana sa asculte rock sau metal. Eu am inceput ascultand alternativ, pop-rock si nu-metal, iar treptat, in cativa ani, am ajuns sa ascult metal si trupe ceva mai complexe, sa zic asa, sa le descifrez versurile si semnificatia si asa mai departe.
De ce ai vrea să faci asta?
Pe mine dacă ar vrea cineva să mă facă să ascult altceva decât ce-mi place mie, probabil i-aș strivi țeasta de bordură.
Nickelback.Bi'tches love Nickelback.
Nu-i cine stie ce trupa, dar din cate am observat prinde destul de repede la astia care nu's obisnuiti cu rockul.
Nu poţi să-i impui ce asculţi tu. Nu are rost să asculte ceva de dragul tău, dacă nu-i face plăcere. Nici să asculte un gen de muzică pe care nu-l înţelege, nu e bine. Lasă lucrurile cum sunt.
N-ai cum sa impui cuiva chestia asta, fiecare asculta ceea ce simte si are nevoie
anonim_4396 întreabă: