| STEFANXxX a întrebat:

Intrebare pentru rockeri si metalisti.Stiu ca chestia asta e imposibila,dar vreau totusi sa incerc. Vreau sa o conving sa asculte muzica rock,dar nu stiu cum, adica am incercat cateva, dar zice ca nu-i place. Poate imi dati un film pe care l-ati privit si va facut sa va placa muzica rock.Dar mai ziceti-mi cum s-a intimplat de ascultati acum asa muzica?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Nu prea ai cum sa "convertesti" pe cineva, mai ales daca este vorba despre o persoana care asculta doar muzica usoara sau comerciala. Insa daca tu crezi ca ai vreo sansa, poti incepe prin a-i arata cateva melodii rock alternativ, pentru inceput si sa ii explici despre ce e vorba, in cazul genurilor mai complexe, cu, ar fi thrash-ul sau black-ul (desi ma indoiesc ca persoana in cauza va ajunge sa aprecieze genurile, daca nu e dispusa si daca nu e obisnuita sa asculte asa ceva). Oricum, nu cred ca e o idee prea buna, dar poti incerca. Cat despre filme, nu prea stiu. "Detroit Rock City"mi-a placut foarte mult, insa nu vad cum ar putea determina o persoana sa asculte rock sau metal. Eu am inceput ascultand alternativ, pop-rock si nu-metal, iar treptat, in cativa ani, am ajuns sa ascult metal si trupe ceva mai complexe, sa zic asa, sa le descifrez versurile si semnificatia si asa mai departe.

8 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Daca nu-i place las-o in pace, sa asculte ce vrea.

| Wøodenpints a răspuns:

De ce ai vrea să faci asta?
Pe mine dacă ar vrea cineva să mă facă să ascult altceva decât ce-mi place mie, probabil i-aș strivi țeasta de bordură.

| MaliciousDeath a răspuns:

Nickelback.Bi'tches love Nickelback.
Nu-i cine stie ce trupa, dar din cate am observat prinde destul de repede la astia care nu's obisnuiti cu rockul.

| Vans a răspuns:

Dacă nu-i place las-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock, metal, jazz, rap, reggae... astea-s genuri pe care ori le înţelegi, le " simţi " şi le apreciezi, ori rămâi la Inna şi Alexandra Stan.

| MaskOfSanity a răspuns:

Nu poţi să-i impui ce asculţi tu. Nu are rost să asculte ceva de dragul tău, dacă nu-i face plăcere. Nici să asculte un gen de muzică pe care nu-l înţelege, nu e bine. Lasă lucrurile cum sunt.

Răspuns utilizator avertizat
| Rockefeller a răspuns:

N-ai cum sa impui cuiva chestia asta, fiecare asculta ceea ce simte si are nevoie

Întrebări recente